/Lovren:”Izrazito poštujemo generaciju ’98 jer su postigli najveći uspjeh hrvatske reprezentacije” DEJAN LOVREN JE PROSLAVIO I ROĐENDAN NA SP-u U RUSIJI
lovren hns

Lovren:”Izrazito poštujemo generaciju ’98 jer su postigli najveći uspjeh hrvatske reprezentacije” DEJAN LOVREN JE PROSLAVIO I ROĐENDAN NA SP-u U RUSIJI

Reprezentativni branič Dejan Lovren na svoj je rođendan u Sočiju razgovarao s predstavnicima medija te najavio utakmicu s Rusijom.

Reprezentativni put

“Proživio sam mnoge uspone i padove, a najviše mi je bilo žao što sam preskočio EP 2016. godine u Francuskoj. No, nadam se da sam to uspio ispraviti svojim sadašnjim igrama i da možemo napraviti jednu lijepu priču iz ovog Svjetskog prvenstva”

Generacija ’98

“Izrazito poštujemo generaciju ’98 jer su postigli najveći uspjeh hrvatske reprezentacije. Sjećam se da mi je mama vrištala od sreće svaki puta kada smo zabili gol ili prošli dalje. Svim je budućim generacijama bio teret da to nadmaše, i nisu uspjeli u posljednjih 20 godina, ali ja vjerujem u ovu momčad i mislim da to možemo. Treba nam se poklopiti i malo sreće, no uvjeren sam da možemo i dalje od njih”

Važnost obrambenih igrača

“U današnjem je nogometu potpuno normalno da vezni igrači i napadači dobiju više pohvala, ali mi odradimo svoj posao kako znamo i sretni smo ako ga dobro odradimo, pogotovo bez primljenog pogotka. Ne brinemo se previše zbog pohvala, najzadovoljniji smo kada je izbornik sretan s našim izvedbama”

Pristup susretu s Rusijom

“Svaka nas momčad može iznenaditi, ali mislim da imamo dovoljno iskustva i znanja da se možemo prilagoditi bilo kome. Sigurno će biti teško, i mi i Rusi imamo veliki motiv”

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.