/Livaković: Idemo po svih 6 bodova REPREZENTATIVNA JEDINICA UOČI KVALIFIKACIJA
Dominik Livaković

Livaković: Idemo po svih 6 bodova REPREZENTATIVNA JEDINICA UOČI KVALIFIKACIJA

Hrvatski vratar Dominik Livaković podijelio je svoja razmišljanja uoči kvalifikacijskih gostovanja Vatrenih u Slovačkoj i Azerbajdžanu.

Pripreme

“Pripreme teku izvrsno, atmosfera je među reprezentativcima odlična, a ove su dvije utakmice jako važne – kao što su bile i sve prošle u kvalifikacijama. Idemo na svih šest bodova kako bismo se približili plasmanu na Europsko prvenstvo”

Slovačka

“Hamšik je dugo godina bio vođa Napolija, Kucka ima uistinu dobar udarac, ofenzivci su im jako dobri. Otraga imaju vratara Newcastlea, Škriniar je član Intera… moramo biti na 100 posto, koncentrirani, i svim suparnicima pokazati poštovanje”

Vratarska konkurencija

“Volio bih da svi naši vratari brane, da igraju u svojim klubovima, a ja ću uvijek dati sve od sebe, bez obzira kako izbornik odluči”

Hrvatski navijači

“Naši nam navijači daju snage kada nam je najteže, primjerice oko 80. minute, vidjelo se to i na zadnjoj utakmici u Osijeku. Hvala im na tome, jako je lijepa vijest da su sve ulaznice za naše navijače rasprodane”

Lijepe uspomene iz Trnave

“U Trnavi smo s Dinamom napravili važan korak prema europskom proljeću i nadam se da će nam ova utakmica također ostati u lijepoj uspomeni”

Podijeli
  •  
  •  
  •