/Lipik krenuo s pripremama za proljeće POVRATAK ZANETTIJA NAJVEĆE POJAČANJE
lipik

Lipik krenuo s pripremama za proljeće POVRATAK ZANETTIJA NAJVEĆE POJAČANJE

U subotu su s pripremama za proljetni dio prvenstva krenuli nogometaši Lipika kojima je cilj skok na ljestvici do zone koja će voditi u novoosnovanu Međužupanijsku ligu Brod – Požega.

Predsjednik Dejan Ilinčić upoznao je igrače s tom ambicijom i pozvao na maksimalnu ozbiljnost u pripremnom periodu koji će trajati sedam tjedana, a treneru Ognjenu Kafki na raspolaganju su 23 seniora i nekoliko talentiranih juniora. Već u nedjelju priredio im je “izlet” na Omanovac, a to ih sasvim sigurno čeka i u narednim danima kada se pune akumulatori u početnoj fazi priprema. Uprava je u suradnji s Gradom osigurala postavljanje reflektora na pomoćnom terenu pa će Kafka imati zaista odlične uvjete za pripremu momčadi za proljetna iskušenja.

Lipik će u proljeće bez igračkih pojačanja, no po svemu sudeći trebao bi biti osjetno jači no jesenas zahvaljujući unutarnjim rezervama, naime trebali bi u kadru imati tri vrhunska pojačanja, na gol se vraća najbolji vratar lige u prošloj sezoni Roberto Zanetti, nakon ozljede se vraća sigurno jedan od najboljih stopera lige Matija Šimunović, a sigurno se mogu očekivati i puno bolji nastupi Tomislava Oršića koji bi trebao odraditi prave pripreme i biti konstantno na raspolaganju treneru. To je praktično čitava “kičma” momčadi kojoj u napadu valja pridodati sjajnog Jiraseka, pa bi uz vrlo kvalitetan ostatak momčadi Lipik trebao biti ozbiljan kandidat za jedno od mjesta koja će voditi u MŽNL.

Puno toga o njihovim ambicijama reći će već uvodna kola. U prvom imaju priliku dostići jednog protivnika iznad sebe, u Lipik na otvaranje proljeća dolazi Tim osvježenje, zatim slijedi gostovanje kod aktualnog prvaka u Kaptolu, a zatim domaći dvoboj s Dinamom. Dobro otvaranje proljeća je ključno za Lipik u ostvarenju ambicije i plasmanu u viši rang natjecanja. Kvalitetu za to sasvim sigurno imaju!

 

požega polusezona

Podijeli
  •  
  •  
  •