/Andrej Avdejev: “Ništa nam ne može pokvariti sreću” JUNAK VELIKE POBJEDE PIONIRA OSIJEKA
0000019775_650_370_cut

Andrej Avdejev: “Ništa nam ne može pokvariti sreću” JUNAK VELIKE POBJEDE PIONIRA OSIJEKA

Fenomenalan dan Nogometnog kluba Osijek u Slavonskom Brodu! Možda je pretenciozono reći najveći dan u povijesti kluba, ali iz te kategorije svakako je! Prije svega jer je temelj velikog Osijeka, Osijeka koji će sigurno stići do tamo gdje ga svi ljubitelji nogometa u Slavoniji i Baranji žele vidjeti. Taj dan započeo je velikom pobjedom pionira nad splitskim Hajdukom, slavili su Bijelo plavi 3:2, nakon što su dva puta bili u minusu, a strijelac pobjedničkog gola 5 minuta prije kraja bio je Andrej Avdejev.

Ovo je ono za što smo radili. Ne samo sada spremajući se za ovo finale, nego tokom čitave sezone i puno više od toga. Stvarno smo bili motivirani, odlučili smo dat sve od sebe pa kako bude, a na kraju je ispalo najbolje moguće. Vjerovali smo da možemo protiv Hajduka, nismo se predavali i na kraju nam se isplatilo. Čestitam svim dečkima, treneru i svima u klubu. Ne znam kako bih uopće objasnio koliko smo sretni – rekao je Andrej za Sportalo.

Naravno da ste sretni, i trebate biti. Nažalost nakon utakmice su se pojavili i oni ružni komentari, je li vam to pokvarilo veselje?

Ne! Ni najmanje, pošteno smo pobijedili, pošteno smo došli do finala preko jakih protivnika i ništa, baš ništa nam neće i ne može pokvariti veselje!

Ti si zabio odlučujući gol..

Iskreno uopće nemam pojma šta sam mislio kad sam vidio da lopta ulazi u gol. Samo sam trčao i veselio se, znam samo da je stvarno prekrasan osjećaj zabiti takav gol za pobjedu i osvajanje Kupa!

Fešta još traje?

Pa, veselimo se i dalje, i još ćemo dugo, ali već se i okrećemo novim obvezama, imamo još jedno kolo u prvenstvu, želimo pobjedom završiti sezonu da sve ostane u ovako lijepom tonu. Nakon toga slijedi nam turnir u Banja Luci, pa nakon toga mali odmor. Iako smo napravili veliki rezultat, to nam je samo motiv i poticaj da još više i jače treniramo. Kamp? Pa sigurno da mu se veselimo, tada ćemo imati još bolje uvijete za rad i razvoj kada to bude gotovo, ali i u trenutnim uvjetima možemo dobro raditi – zaključio je junak prvog od tri osječka trofeja!

Iz Leona smo morali pomalo izvlačiti riječi, no ionako je važnije ono što su i on i svi njegovi suigrači govorili na terenu Željinog stadiona u Slavonskom Brodu. Na kraju, definitivno je iz njegovih riječi jasno da je to grupa talentiranih nogometaša, kvalitetnih mladih ljudi koji su jako dobro vođeni i za koje se nadamo da će u vitrine novog stadiona na Pampasu donijeti i poneki trofej u dresu prve momčadi!

Dodajmo na kraju da su pod vodstvom trenera Vedrana Nikšića Kup Hrvatske osvojili: Tin SajkoLeon TretinjakDomagoj Bukvić, Luka DorićMateo PajićMarin PrekodravacBruno SinkovićLuka BarićAndrej Avdejev, Šimun MikolčićFilip MažarMatej BobićIvan KosMarko MilobaraDino KrivićDino DamjanovićIvan VerhasFilip VrljićRoko AnićMateo StanišićPetar KorovDražen Lozić, Luka Kulešević, Petar Milović, Fran Jurkić i Marko Maksimović.

Podijeli
  •  
  •  
  •