/Laura Mašić ekspresno protiv Gruszcyanski za finale Niša! MLADA ĐAKOVČANKA JE U SJAJNOJ FOMRI
tenis-laura-masic

Laura Mašić ekspresno protiv Gruszcyanski za finale Niša! MLADA ĐAKOVČANKA JE U SJAJNOJ FOMRI

Kada vam petak ujutro krene s dobrom vijesti, nitko sretniji od vas. Očito da će cijeli vikend proteći u takvom tonu. A tko je „kriv za dobro raspoloženje? Mlada đakovačka tenisačica Laura Mašić koja je ekspresno s terene ispratila sedmu nositeljicu Poljakinju Rozaliju Gruszczynsku. U polufinalu niškoga turnira Đakovčanka je ovom pobjedom ušla u finale. Meč je trajao četrdeset minuta, a rezultat je 6:1 i 6:1.

„Ovo je kao bajka. Igram svoj najbolji tenis. Osjećam loptu, dobro se krećem, servis me sluša. Jednostavno presretna sam jer opet osjećam kako je lijepo pobjeđivati. Danas popodne ću se odmoriti i pričekati sutrašnje finale, u jednom je dahu rekla Laura Mašić.

U sutrašnje finale mladoj đakovačkoj tenisačici može ponuditi Mađaricu Lucu Janosi, petnaestu nositeljicu ili Katarinu Trivić, trinaestu nositeljicu. Naime, njih dvije igraju drugi polufinalni meč.

Bosansko-hercegovačka igračica jako je dobro poznata Lauri Mašić jer su njih dvije upravo u Nišu igrale zajedno u paru.

O protivnici u finalu, Laura Mašić kratko je komentirala: Svejedno mi je, samo sutra želim podići pobjednički pehar. Znam da neće biti lagano, ali naporno sam trenirala tri mjeseca i pripremala se za ovakve stvari.

Izvor: Đakovo-sport.com

Podijeli
  •  
  •  
  •