/Laura Mašić do drugog naslova karijere bez izgubljenog seta NAKON NIŠA ĐAKOVČANKA SE TITULOM NAJBOLJE OKITILA U STOBREČU
laura mašić

Laura Mašić do drugog naslova karijere bez izgubljenog seta NAKON NIŠA ĐAKOVČANKA SE TITULOM NAJBOLJE OKITILA U STOBREČU

Laura Mašić pobjednica je Epetion Cupa, juniorskog ITF turnira 5. ranga koji se igrao u Stobreču, 16-godišnja Đakovčanka (3. nositeljica) je u hrvatskom finalu svladala Marinu Pavković – 6:1, 7:5. Laura tijekom turnira nije izgubila niti jedan set, a ovo joj je drugi naslov na ITF turnirima, prvi je osvojila krajem travnja u Nišu.

Kod tenisača, slavio je 7. nositelj Luka Puljić (BiH) koji je u završnom dvoboju pobijedio našeg Stipana Madžara (5. nositelj) – 6:0, 6:2. Domaći su tenisači slavili u konkurenciji parova, Mile Matić i Karlo Suevich su u finalu nadvisili Dance Carla Emila Overbecka i Gustava Theilgaarda – 5:7, 6:3, 10:6. U ženskim su parovima turnir osvojile Slovakinje Inez Maria Kotlikova i Radka Zelničkova koji su u finalu bile bolje od Milice Bojić (BiH) i naše Katarine Duić Plumtree – 6:2, 6:2.

Foto SS YT

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.