/Kvalifikacije za 1. HNL igraju se danas u Velikoj CIBALIA U BORBI ZA POVRATAK MEĐU PRVOLIGAŠE
Velika hrvatska bih

Kvalifikacije za 1. HNL igraju se danas u Velikoj CIBALIA U BORBI ZA POVRATAK MEĐU PRVOLIGAŠE

Nakon što je unatrag dvije godine na veličkoj ljepotici odigrano nekoliko zanimljivih utakmica koje su podsjetile na stare dane, kao što su dva županijska finala kupa, prijateljska utakmica Hrvatske ženske reprezentacije te veterana HNSa, Hrvatski nogometni savez je nagradio trud i angažman ljudi koji brinu o stadionu ,te povjerio odigravanje dvije službene utakmice za popunjavanje 1. HNL mladeži.

Tako će u danas 12.06.2019. u 16.30 i 18.30 biti odigrane utakmice pretkola kvalifikacija  između pionira i kadeta NK Cibalia Vinkovci i NK Bjelovar.

Ulaz za obje utakmice besplatan je za sve gledatelje, a teren i sve oko njega spremni za vrhunski nogomet kakav bi trebale pružiti ekipe koje želje u 1.HNL.

Vjerujemo da će ovakvih i sličnih utakmica u dogledno vrijeme biti sve više jer naša županija i zaljubljenici u nogomet to itekako zaslužuju – poručili su iz Nogometnog kluba Papuk koji su se već puno puta pokazali kao vrsni organizatori, pa nema sumnje da će i danas sa stadiona zadovoljni otići i Bjelovar i gledatelji, a nadamo se posebno igrači i vodstvo vinkovačke Stare dame.

Podijeli
  •  
  •  
  •