/Kutjevčani uzvratili Vidovčanima za poraz od prije tjedan dana KUTJEVO - DINAMO VIDOVCI 5:2 (2:1)
kutjevo

Kutjevčani uzvratili Vidovčanima za poraz od prije tjedan dana KUTJEVO - DINAMO VIDOVCI 5:2 (2:1)

Kutjevčani uzvratili Vidovčanima za poraz od prije tjedan dana.

Kutjevo, igralište ŠRC Kutjevo, sudac Antolović, gledatelja 70

Kutjevo – Dinamo Vidovci 5:2
Strijelci: Adžić 2, Budimir, Adžić i Paulić za Kutjevo, Marić 2 za Dinamo
Kutjevo: Šarić, Paulić, Botički, Čuljak, Hora, Egner, Franjić, Kordić, Adžić, J.Budimir, Ajman, još su igrali: Ilić, Ketović, Baketarić, Vasić, Jelušić
Trener: Zlatko Botički
Dinamo: Dumančić, Jaroš, Mikić, Bilić, Nikolaš, Garić, Soldo, Banožić, Marić, Kolomaz, Pavić, još su igrali: Mršić, Ćosić, Novinc, Krmpotić, Bonić, Čolić
Trener: Goran Vrgoč
Po teškom i kišovitom vremenu dvije momčadi koje teže nadigravanju odigrali su odličnu utakmicu, punu trke, prekrasnih akcija i pogodaka. Gosti su poveli preko vrlo snalažljivog Marića no domaći do odmora uspjevaju preokrenuti rezultat. Odigrali su kutjevački zeleni nekoliko akcija kakvih se ne bi postidjeli niti prvoligaši no izostala je završnica. Imali su i gosti nekoliko izglednih situacija, ali vratar Šarić reagirao je bravurozno.
U drugom dijelu domaći dodaju gas i pokazuju kvalitetu te s tri uzastopna pogotka rješavaju pitanje pobjednika. Očito zadovoljni visokim vodstvom malo spuštaju tempo što gosti koriste kako bi ublažili poraz.
Tako su se Zeleni revanširali za poraz od prije tjedan dana kada su poraženi u Vidovcima s 3:1, a pogotke u tom susretu postigli su Marić 2 i Ćosić dok je jedini za Kutjevčane postigao Ante Budimir. Usprkos porazu očito je da je ova ekipa Dinama puno ozbiljnija i da će ostanak u Prvoj ŽNL ovog jako dobro organiziranog kluba biti realna opcija. S druge strane trener Botički nakon dva poraza u pripremnim utakmicama konačno ima razloga za zadovoljstvo, a još se čeka doprinos Alberta Hela koji je propustio i ovu utakmicu zbog povrede.
Podijeli
  •  
  •  
  •