/Kristian Abazaj novi igrač u Zekićevoj svlačionici MLADI ALBANAC STIŽE IZ ANDERLECHTA
kristijan abazan

Kristian Abazaj novi igrač u Zekićevoj svlačionici MLADI ALBANAC STIŽE IZ ANDERLECHTA

Mladi Albanac Kristian Abazaj novi je igrač Osijeka u kojeg je stigao iz belgijskog velikana Anderlechta. Riječ je o hitronogom krilnom napadaču koji bi trebao biti konkurencija Bobanu za desni napadački bok.

Abazaj je rođen 1996. godineu Elbasaniju, igrao je za mladu albansku reprezentaciju u 8 navrata i postigao je jedan pogodak, dok je upisao i svoj debi za prvu vrstu svoje zemlje. Karijeru je započeo u Dinamu iz Tirane. Nakon tri domaća kluba prošle godine otišao je u veliki Anderlecht, a sada se za oživljavanje karijere odlučio doći u Osijek. Sportski direktor Petrović ističe da su Kristiana dugo pratili, da je igrač koji bi trebao donesti nešto novo Zekićevoj momčadi, a nama ostaje da se u to uvjerimo u narednom periodu. Ako bude poput sunarodnjaka Grezde, navijači Osijeka će imati razloga za veselje.

Inače, od povratka Jugovića nema ništa, on ostaje u svom dosadašnjem klubu unatoč ispadanju u drugu ligu, ali bez obzira na to ovo ne bi trebao biti posljednji dolazak u Gradski vrt ove zime, navodno se još nešto kuha kada je u pitanju jačanje momčadi za nastavak sezone i borbu za trofej.

Podijeli
  •  
  •  
  •