/Krešimir Trepšić i Ivica Maraković najbolji prema izboru glasača iz Bukovlja TRENER MARIO PETROVIĆ SE ODLUČIO ZA TREPŠIĆA DOK JE KAPETAN PADRIĆ ODABRAO MARAKOVIĆA
mario petrović kutija

Krešimir Trepšić i Ivica Maraković najbolji prema izboru glasača iz Bukovlja TRENER MARIO PETROVIĆ SE ODLUČIO ZA TREPŠIĆA DOK JE KAPETAN PADRIĆ ODABRAO MARAKOVIĆA

Nakon drugog paketa glasova koji su ovoga puta stigli iz NK Slavonac Bukovlje imamo četiri kandidata za najboljeg igrača Prve ŽNL BPŽ. Trener – igrač Slavonca, legendarni hakler Mario Petrović odlučio se nakon osvajanja veteranske Kutije Šibica svoj glas dati bivšem igraču Zadrugara iz Oprisavaca koji je ostavio igračkog traga i u Marsoniji, a sada se uputio van granica naše domovine u potrazi za boljim životom.

Kapetan Slavonca je svoj glas dao Ivici Marakoviću koji je to zaslužio odigravši nezaboravnu utakmicu protiv momčadi iz Bukovlja.

NK Slavonac Bukovlje

Meni se osobno svidio Krešimir Trepšić iz Zadrugara pa ću njemu dati svoj glas. Na utakmici protiv nas je bio odličan iako ga više nema u našoj ligi i nije odigrao sve utakmice. On nas je pravo namučio i zaslužio je svakako moj glas – rekao je Mario Petrović igrač-trener Slavonca iz Bukovlja

Zadnje kolo na utakmici s Rešetarima me vrlo ugodno iznenadio njihov napadač Ivica Maraković  pa ću njemu dati svoj glas. Zabio nam je tri gola i protiv nas nitko nije odigrao tako dobro kao on – čuli smo od kapetana Slavonca Josipa Padrića koji je postigao 2 pogotka za svoj klub iz Bukovlja tijekom ove jeseni isto kao i trener Petrović.

Redoslijed nakon drugog glasovanja:

  1. Krunoslav Dubravac (Batrina)   1
  2. Ivica Maraković (Budućnost)     1
  3. Krešimir Trepšić (Zadrugar)      1
  4. Ivan Vlaović (Batrina)                 1

 

Sponzor nagrada za pobjednike u glasovanju trenera i kapetana je tvrtka Laurus s brendom Unikatni pokloni, a njihove proizvode može pogledati na facebook stranici ili web shopu:
www.unikatni-pokloni.com.

Foto FB

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.