/Krećemo s glasovima za najboljeg igrača i trenera u Prvoj ŽNL VSŽ ZA POČETAK DONOSIMO GLASOVE DVIJU PRVOPLASIRANIH MOMČADI
mario spajić vođinci mv

Krećemo s glasovima za najboljeg igrača i trenera u Prvoj ŽNL VSŽ ZA POČETAK DONOSIMO GLASOVE DVIJU PRVOPLASIRANIH MOMČADI

Nakon okončane natjecateljske sezone Prve ŽNL VSŽ krećemo i s izborom najboljeg igrača, a istovremeno i najboljeg trenera lige. Naslov iz jesenske sezone brani Josip Mitrović iz HAŠK-a, a kao novitet pri glasanju uveli smo veći broj odabranih igrača (3). Treneri i kapetani su i dalje ti koji odlučuju o pobjedniku dok kod izbora za trenera sezone odlučuju tek kolege treneri.

Tri igrača imaju prigodu zaslužiti povjerenje protivničkih trenera i kapetana i to po ključu da onaj najbolji dobije 3 boda, drugoizabrani 2 boda i treći u odabiru 1 bod. Treneri daju jedan glas za preostale kolege pa ćemo u konačnom zbroju dobiti najboljeg stručnjaka lige. Pobjednike će nagradom počastiti požeška tvrtka Pismoreklam/Laurea.

Za početak donosimo glasove dviju prvoplasiranih momčadi Dilja i Mladosti iz Vođinaca, a glasovi su raspoređeni na ovaj način:

Dilj Vinkovci

Trener Dejan Pavličić:

 1. Josip Mitrović 3
 2. Domagoj Ćuk 2
 3. Danijel Kuzmić 1

Glas za trenera: Dražen Ilić

Kapetan Vedran Kelava:

 1. Josip Mitrović 3
 2. Danijel Kuzmić 2
 3. Josip Lešić 1

 

Mladost Vođinci

Trener Mario Spajić:

 1. Stipe Jančić 3
 2. Tomislav Pavličić 2
 3. Mario Kiš 1

Glas za trenera: Dejan Pavličić

Kapetan Goran Zubić:

 1. Krešimir Banovac 3
 2. Tomislav Pavličić 2
 3. Stipe Jančić 1

 

Tako nakon dva tima glasača imamo sljedeći redoslijed:

 1. Josip Mitrović 6
 2. Tomislav Pavličić 4
 3. Stipe Jančić 4
 4. Danijel Kuzmić 3
 5. Krešimir Banovac 3
 6. Domagoj Ćuk 2
 7. Mario Kiš 1
 8. Josip Lešić 1

Treneri:

 1. Dražen Ilić
 2. Dejan Pavličić

 

Foto Marijana Vojnić

 

Podijeli
 •  
 •  
 •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.