/Kreće prodaja ulaznica za osječki dvoboj Hrvatske i Litve DANAS KREĆU PRIPREME NAŠIH REPREZENTATIVACA
a-reprezentacija-press-20180829-3416

Kreće prodaja ulaznica za osječki dvoboj Hrvatske i Litve DANAS KREĆU PRIPREME NAŠIH REPREZENTATIVACA

Povodom okupljanja reprezentacije u Hotelu Panorama u Zagrebu je održana konferencija za medije

Odmor za igrače je završio, seniorska reprezentacija 30. kolovoza počinje s pripremama za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019. Prva službena utakmica reprezentacije na rasporedu je 14. rujna u Osijeku protiv dosad neporažene Litve, a zatim slijedi put u Gdanjsk i utakmica s Poljskom 17. rujna.

Povodom novog kruga kvalifikacija i priprema u Zagrebu je danas, 29. kolovoza, u popodnevnim satima održana konferencija za medije kojoj su nazočili predsjednik HKS-a, g. Stojko Vranković, izbornik reprezentacije, g. Dražen Anzulović te članovi reprezentacije i NBA igrači: kapetan Bojan Bogdanović, neizostavni Dario Šarić te debitant u reprezentaciji Ante Toni Žižić.

G. Stojko Vranković je otvorio konferenciju najprije se osvrnuvši na više no uspješno ljeto: „Htio bih se vratiti malo unazad – na 6. mjesec koji je bio vrlo dobar rezultatski, zatim odlični rezultati selekcija U20, kao i U16 koja je bila zlatna u Novom Sadu. Isto tako bih htio i spomenuti turnir u Kini koji je naša B reprezentacija odigrala na visokom nivou i osvojila turnir.

Što se tiče utakmice u Osijeku, mi smo protekla dva dana proveli u posjetu; dvorana je odlična, smještaj je također dobar. Iskoristio bih ovu priliku da se zahvalim i Gradu Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji koji nam daju veliku podršku i mislim da će tamo biti jedna vrlo dobra košarkaška priča što se tiče i atmosfere i gostoprimstva, a na nama je da to vratimo dobrom igrom i dobrim rezultatima. Posebno bih se zahvalio našoj trojici članova Upravnog odbora koji su iz Osijeka, Renatu Martinku, Ivici Mlinareviću i Tomislavu Krpanu.

Ulaznice za kvalifikacijsku košarkašku utakmicu Hrvatska – Litva, po cijeni od 70 i 100 kuna, krenut će u prodaju u petak 31.8.2018. u 10:00 sati.

“Prodaja ulaznica: www.eventim.hr i prodajna mjesta u sustavu Eventima: Tisak, Exclusive change mjenjačnice, Petrol benzinske postaje, Aquarius, Croatia records i ostala ovlaštena prodajna mjesta.”

Podijeli
  •  
  •  
  •