/Košarkaši Borova za Socijalnu samoposlugu Vukovar SVI MOŽEMO I TREBAMO SUDJELOVATI
Trening 3

Košarkaši Borova za Socijalnu samoposlugu Vukovar SVI MOŽEMO I TREBAMO SUDJELOVATI

Sport je najbolji način na koji se postaje bolji i kvalitetniji čovjek, nebrojeno je to puta dokazano iako u posljednje vrijeme sve češće svjedočimo ružnim vijestima preko kojih se puno lakše skupljaju spasonosni klikovi. No, nama su uvijek puno draže ovakve vijesti, ovakve priče i zahvalni smo svima koji se trude biti pravi sportaši, oni koji će znati prepoznati situaciju i pomoći, onima koji su ljudi. Upravo to su ljudi koji vode i dečki koji igraju za Košarkaški klub Borovo.

Košarkaški klub Borovo organizira akciju prikupljanja pomoći Socijalnoj samoposluzi Vukovar. Akcija kreće ovog vikenda kada Vukovarcima u susretu četvrtog kola Prve hrvatske košarkaške lige u goste dolazi ekipa Rudeša. „Želja nam je u ovo predblagdansko razdoblje sjetiti se onih kojima treba pomoć, a ujedno pokazati tim mladim sportašima da su i oni dio zajednice. Drago nam je što je cijela ekipa, na čelu s trenerom, odlučila priključiti se akciji pa će tako svaka pobjeda, zakucavanje, ali i promašeno slobodno bacanje ili izgubljena lopta ići u fond za pomoć. Pozivamo i sve ljubitelje košarke koji će posjetiti naše domaće susrete da doniraju sredstva u za to predviđenu kutiju. Nakon posljednjeg domaćeg susreta pred Božić (16. prosinac protiv Istrauna) za prikupljena sredstva ćemo kupiti namirnice i predati ih djelatnicima vukovarske samoposluge.“ – istaknuo je član Košarkaškog kluba Borovo Siniša Đurić.

Susret Borovo-Rudeš igra se u subotu u Sportskoj dvorani Borovo s početkom u 20 sati, trebamo li išta dodati osim termina?

Podijeli
  •  
  •  
  •