/Košarkaši Borova i dalje bez pobjede u Prvoj ligi RUDEŠ SLAVIO U BOROVU
P1010406

Košarkaši Borova i dalje bez pobjede u Prvoj ligi RUDEŠ SLAVIO U BOROVU

Susret četvrtog kola ligaškog natjecanja košarkaši Borova dočekali su pod imperativom pobjede i micanja sa dna ljestvice. Od samog početka vidjelo se kako je podignuta agresija igre u obrani, no ona nije pretočena u kvalitetniji napad, što se na kraju pokazalo ključnim. Tri četvrtine igrači trenera Gorana Gunjevića držali su priključak (-1, -3 i -3), no u zadnjih pet minuta Rudeš serijom 10-2 dolazi do konačnih 72:56. Ostaje dojam kako ovoj mladoj ekipi nedostaje iskustva na vanjskih pozicijama, igrač koji bi smirio napad i promijenio ritam po potrebi, no do povrata ozlijeđenog kapetana ekipe i najboljeg igrača Mihaela Bekavca, valja pokušati „dohvatiti“ koji pobjedu i bijeg sa začelja. Porazu je opet „kumovao“ loš šut za tri (4/19), ali i slab učinak s klupe (11 koševa naspram gostujućih 30), no sve to Borovčani moraju ostaviti iza sebe i što bolje se pripremiti za iduće kolo i gostovanje u Splitu protiv Universitasa.

Borovo – Rudeš 56:72 

SD Borovo, Vukovar

Gledatelja 200

Suci – Hrvoje Pecinger, Boris Hartman i Mateh Grubišić

Opunomoćenik – Nihaz Vehabović

KK Borovo: Brocić, Bilić, Šarac 5, Miljanić 9, Boras 11, Bobinac, Žulj 6, Rajšić 8, Benković, Vuković, Kapović, Kovač 17

KK Rudeš: Jurički, Zebić, Jurić 15, Galić 10, Štirjan 11, Nakić-Vojnović 2, Cvitković 4, Ljubičić 13, Meštrović 4, Ivanković 13

– Igrali smo vrlo dobru obranu, jedna prava „muška“ utakmica, ali zadnju četvrtinu smo odigrali u grču i radili greške koje ne bi smjeli, posebno u odlučujućim trenucima, za što smo platili ceh – rekao je trener Borova Goran Gunjević.

– Bila je zaista teška i rastrgana utakmica sa puno grešaka i promašenih šuteva na obje strane. Moji igrači su jednostavno bili svježiji u zadnjih pet minuta te u ključnim trenucima pogodili otvorene šuteve, što je i presudilo – komentirao je nakon utakmice trener gostiju Milan Ličina.

 

 

Podijeli
  •  
  •  
  •