/Kolobarić i Dolovčak dogovorili suradnju PRVAK HRVATSKE U BODYBUILDINGU PRENOSI BOGATO ZNANJE I VJEŠTINE
kolobarić fb

Kolobarić i Dolovčak dogovorili suradnju PRVAK HRVATSKE U BODYBUILDINGU PRENOSI BOGATO ZNANJE I VJEŠTINE

Prvak Hrvatske u Bodybuildingu Miroslav Kolobarić Kobac je dogovorio suradnju s Robertom Dolovčakom koji želi stopama svog mentora. Robert uz tjelogradnju gradi i glazbenu karijeru pod nazivom Lunatic pa je nedavno izašao i njegov novi spot Afrodita.

Miroslav Kolobarić je bio prvak države, ali i prvak Balkana te se paraleleno bavi i Powerliftingom. Odnedavno radi privatne treninge pa se tako dogodila i suradnja s nadarenim glazbenikom i ljubiteljem zdravog načina života i tjelogradnje Dolovčakom.

Kolobarić je inače Pleterničanin koji je svoju karijeru gradio u požeškim fitness centrima, a surađivao je i s velemajstorom ovoga posla Antonijem Furićem.

49864295_278569329495540_3835030586985021440_n

Kolobarić je odličan trener i svakome želi pomoći u bavljenju ovim sportom te na području zdravog življenja. Ja se nadam i vjerujem u sebe da ću uz njega doći do zadovoljavajućih rezultata te makar i sa 40 godina napraviti nešto za pamćenje – rekao je za Sportalo Robert Dolovčak.

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.