/KK Požega organizira ljetni kamp za djevojčice i dječake rođene 2005. i mlađe KAMP ĆE VODITI ZORAN DORONTIĆ I SVEN ABRAMOVIĆ
kk požega jb

KK Požega organizira ljetni kamp za djevojčice i dječake rođene 2005. i mlađe KAMP ĆE VODITI ZORAN DORONTIĆ I SVEN ABRAMOVIĆ

POŽEGA – Košarkaški klub Požega i ove godine organizira Kamp za djevojčice i dječake 2005. godišta i mlađe. Iz kluba pozivaju da upišete svoje dijete u Kamp i omogućite mu aktivno ljeto.

Osim košarke, slobodno vrijeme je za kupanje i odbojku na pijesku. Kamp će voditi profesor Zoran Dorontić (licencirani trener košarke) i student Kineziološkog fakulteta Sven Abramović koji je i aktivni igrač KK Požega.

Treninzi će biti od 8,00 do 12,00 sati. Cijena kampa je 150 kuna, a sve informacije se mogu dobiti kod voditelja Dorontića na broj mobitela 098 899 157.

Foto Jurica Bešlić

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.