/Kauboji slomili Crnogorce odličnom igrom u drugom dijelu NA ODMORU JE BILO TEK DVA RAZLIKE ZA NAŠE REPREZENTATIVCE
štrlek hrs

Kauboji slomili Crnogorce odličnom igrom u drugom dijelu NA ODMORU JE BILO TEK DVA RAZLIKE ZA NAŠE REPREZENTATIVCE

Hrvatska je očekivano došla do slavlja na svom prvom nastupu na HEP kupu protiv reprezentacije Crne Gore. Konačan rezultat od 34:22 sugerira laganu šetnju kroz utakmicu Červarovih odabranika no nije bilo sve tako idealno. U prvom su se dijelu Crnogorci dobro držali i na odmor se otišlo tek s dva pogotka razlike za Kauboje. Ipak u drugom dijelu su naši reprezentativci ubacili u brzinu više pa je sve sjelo na svoje mjesto, a razlika je samo rasla kako se susret bližio kraju. Imali su Hrvati i 13 pogodaka no u zadnjem napadu Crna Gora smanjuje na konačnih 12.

U prvom susretu su se ogledale reprezentacije Crne Gore i Italije, a do pobjede su došli Crnogorci rezultatom 32:24. Do kraja ovog turnira preostao je tek susret naših igrača s reprezentativcima Italije koji prema svemu sudeći treba biti tek malo jači trening za Kauboje tako da naslov na HEP kupu ne bi trebao biti upitan. Upitno je tek kojih će 16 igrača odabrati Lino Červar za put na SP tako da sigurno nećemo vidjeti opušten pristup u utakmici s Talijanima koja je na rasporedu  večeras u 20 sati uz prijenos na RTL-u.

Foto FB HRS

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.