/Kaštela može pasti uz pomoć s tribina PORAZ U KAŠTELAMA DOKAZ DA SE MOŽE
karla šimunec

Kaštela može pasti uz pomoć s tribina PORAZ U KAŠTELAMA DOKAZ DA SE MOŽE

Kada u odbojci izgubiš 3:0 u setovima to je često deprimirajuće, ali kada izgubiš onako kako su izgubile djevojke trenera Miroslava Đekića u Kaštelama prije tri dana onda je to prilično – motivirajuće.

Dva apsolutno ravnopravna seta uz pomalo i domaćinsko suđenje na kraju su otišla na stranu Kaštela koja je i ušla kao favorit u utakmicu. Onda se na samom početku trećeg ozljedi kapetanica Doris Krivić, domaće odjure na 16:6, a Osječanke se – vrate! Dođu na samo -1 i to u situaciji kada domaće igraju s početnom postavom. To jednostavno mora napuniti motivom i samopouzdanjem. Osijek može protiv Kaštela uzeti barem jednu pobjedu, no trebaju cure podršku s tribina. Možda im je to posljednja utakmica sezone, za sve ono što su pokazale do sada zaslužile su podršku bez obzira kako će završiti ovaj susret.

– Izuzetno se radujemo sutrašnjem dvoboju na domaćem terenu, a da smo ekipa koja itekako ima što za pokazati, govori i prethodna utakmica koja je samo naizgled lako otišla favoritu Kašteli. Smatram da smo si tom utakmicom dokazale koliko možemo, te u sebi probudile dodatnu želju za pobjedom i dokazivanjem! Pokazale smo kvalitetu i srce, a nadamo se da će nam u prilog ići i sutrašnja dobra atmosfera svih ljubitelja dobre odbojke za koje se se nadamo da će doći u što većem broju, a mi im garantiramo da će imati što i vidjeti – rekla je za sportalo Karla Šimunec, libero Osijeka.

Naravno, čak i u Osijeku Kaštela je favorit, ali u osječkoj svlačionici vlada optimizam, djevojke vjeruju da će u srijedu još jednom na parket u Kaštelama, a za taj optimizam defnitivno imaju pokriće, ne samo u toj utakmici u srijedu, nego u čitavoj sezoni koju su odradile na fantastičan način i lakoćom izborile povratak u Superligu.

Ekipa Kaštela, odličan je protivnik koji ima tri iskusne igračice, popunjena mladim djevojkama vrlo je slična nama i dokaz kako su spoj iskustva i mladosti dobitna kombinacija. Poštujemo ih kao suparnice i priznajemo prednost samo na papiru, ali na terenu ćemo se boriti za svaku loptu, pa neka se na njemu pokaže kvaliteta obje ekipe – zaključila je Karla.

Podijeli
  •  
  •  
  •