/Karlo Kokanović sa Sikirevcima na korak do MŽNL SIKIREVCIMA JE DANAŠNJA UTAKMICA KVALIFIKACIJSKA
karlo kokanović

Karlo Kokanović sa Sikirevcima na korak do MŽNL SIKIREVCIMA JE DANAŠNJA UTAKMICA KVALIFIKACIJSKA

Došli smo do kraja natjecanja u Prvoj ŽNL BPŽ pa će uskoro novi izbor za najboljeg igrača, ali i trenera u brodsko-posavskoj Bundesligi. Jesenski naslov je osvojio Karlo Kokanović koji vuče Sikirevce prema MŽNL. Momčad Martina Rakitića je vrlo blizu plasmana u novoformiranu Međužupanijsku ligu, ali još uvijek nisu tamo matematički pa im je za to potreban bod u Bukovlju kod izravnog kokurenta.

Ukoliko Sikirevci izgube, a ostali rezultati konkurenata se poklope mogli bi pasti na osmu poziciju koja znači ostanak u društvu županijskih prvoligaša. Slavonac je u prvom susretu slavio u Sikirevcima tako da bi u slučaju jednakog broja bodova imao prednost no kombinacija ima još dosta, mogao bi se stvoriti i nekakav krug momčadi s 39 bodova.

zzzz

Današnji susret u Bukovlju najavio nam je najbolji igrač jeseni prema ocjenama protivničkih trenera i kapetana:
Situacija u klubu je odlična, prava smo klapa, u kadru su sve mladi igrači voljni za rad. Teren i uvjeti su na nivou i za veći rang natjecanja. Svaku domaću pa i gostujuću utakmicu odazove se veliki broj gledatelja popularnih “Korova” tako da imamo vjetar u leđa u vidu 12.igrača. Kroz sezonu smo imali odličnih utakmica, ali i dosta pehova gdje smo se praktički sami pobjeđivali no šta je tu je… Cijelu sezonu smo bili u vrhu među pet ekipa i nismo ni slutili da bi pred zadnju utakmicu doveli u pitanje prolazak u viši rang tako da današnja utakmica u Bukovlju daje odgovor – prolazak u Četvrtu ligu ili ostanak u 1.ŽNL – za Sportalo je rekao Karlo Kokanović.

Poz. Klub Bod.
1 OMLADINAC Gornja Vrba 50
2 TOMISLAV Donji Andrijevci 46
3 SVAČIĆ Stari Slatinik 43
4 SIKIREVCI Sikirevci 39
5 MLADOST Sibinj 39
6 ZADRUGAR Oprisavci 39
7 BATRINA Batrina 37
8 SLAVONAC Bukovlje 36
9 SLAVONAC Nova Kapela 32
10 OMLADINAC Vrbova 31
11 ZVONIMIR Donja Vrba 28
12 BUDUĆNOST Rešetari 28
13 OMLADINAC St. Topolje 25
14 AMATER Sl. Brod 21

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.