/Josip Šebalj nepresušan izvor informacija slavonskobrodskog sporta JEDAN OD NAJVEĆIH KRONIČARA NOGOMETNOG KLUBA MARSONIA
josip šebalj fb

Josip Šebalj nepresušan izvor informacija slavonskobrodskog sporta JEDAN OD NAJVEĆIH KRONIČARA NOGOMETNOG KLUBA MARSONIA

Josip Šebalj je doista živuća enciklopedija Marsonije. Toliko izrezaka iz novina, utakmica, sastava, ručno vođene statistike vjerojatno nema niti jedan živući navijač i simpatizer nogometnog kluba iz Slavonskog Broda. Vrlo profesionalan u svom poslu teško može prikriti veliku ljubav prema ovome klubu. Iako po vokaciji košarkaš, obitelj je košarkaška pa je sin Tino na dobrom putu prema nekom NBA klubu, Josip je istinski ljubitelj nogometa, Marsonije, ali i sporta općenito.

Velika pomoć redakciji Sportala su upravo tekstovi koje nam redovito i nesebično dijeli o događanjima na slavonskobrodskoj sceni, između ostaloga i o Marsoniji koja je očito ove godine jedan od izglednih kandidata za plasman u Drugu HNL.

Ovaj vrijedni sportski djelatnik ne samo da piše o sportu nego ga i živi kao zaljubljenik u biciklizam te redovito niže kilometre na bicilku ne prezajući zaći i u susjedne županije na svom ljubimcu na dva točka.

Eh da nam je više ovakvih ljudi u sportu!

Foto FB

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.