/Josip Milardović ostaje na klupi Torpeda VISOKE AMBICIJE KUŠEVČANA U NOVOJ SEZONI
josip milardović

Josip Milardović ostaje na klupi Torpeda VISOKE AMBICIJE KUŠEVČANA U NOVOJ SEZONI

Legendarni Josip Milardović i u novoj sezoni će voditi momčad Torpeda, ne s klupe nego s terena, ali u ulozi trenera – igrača. Iskusni dugogodišnji prvoligaški igrač odradio je fenomenalan posao s Torpedom nakon što je nasljedio Damira Išasegija na klupi. Momčad je u proljeće izgledala fenomenalno, skidali su skalpove i momčadima iz vrha, ali su i uspješno odrađivali posao kada su bili favoriti. Odlične igre Torpeda svakako su privukle pažnju i klubova iz viših rangova pa je popularni Cigo bio u kombinacijama za promjenu klupe, no na kraju se odlučio nastaviti ono što je započeo u Kuševcu.

– Evo upravo je i službeno potvrđeno da nastavljam trenerski posao u Torpedu. Momčad je ostala na okupu, nešto ćemo se i pojačati i uvjeren sam da ćemo nastaviti tamo gdje smo stali. Dečki su se navikli na moj način rada, znaju što tražim i uvjeren sam da ćemo napredovati u odnosu na proteklo proljeće jer sigurno imamo prostora za to. S pripremama krećemo u subotu u 16,00 sati, imamo dovoljno vremena da sve posložimo do prvenstva. Ambicije? Pa moja je ambicija da budemo u vrhu lige, znam da i ostali rade na pojačavanju momčadi, no ono gdje nas vidim je među 4 najbolje momčadi lige, neće biti lako, no mi to možemo – ne skriva optimizam Josip Milardović.

Torpedo je definitivno jedan vrlo lijepo uređen klub u kojem se zna tko što radi, pravo je zadovoljstvo vidjeti da ovakve relativno male sredine mogu imati klub koji je posložen od vrha do dna. Naravno, to neće samo po sebi donesti rezultat, Milardović i njegova momčad imaju puno posla da zaokruže jednu lijepu priču, ali odličan temelj definitivno imaju.

Podijeli
  •  
  •  
  •