/Još par dana traju prijave za malonogometni turnir s mantinelom u Pleternici RARITETAN TURNIR S MANTINELOM SE VEĆ 22 GODINE ODRŽAVA U PLETERNICI
pleternica turnir

Još par dana traju prijave za malonogometni turnir s mantinelom u Pleternici RARITETAN TURNIR S MANTINELOM SE VEĆ 22 GODINE ODRŽAVA U PLETERNICI

Prilično rijedak turnir ne samo na prostoru Slavonije i Baranje već i čitave Hrvatske igra se već duži niz godina u Pleternici. Mantinela daje posebnu čar turniru jer smanjuje broj prekida i ubacivanja lopte u igru sa strana igrališta tako da gledatelji mogu uživati u mnoštvu dobrih poteza, pogodaka, prigoda više nego na turnirima bez mantinele.

Pristupačna kotizacija, lijepe novčane nagrade svakako su dobra pozivnica za haklere iz Pleternice, ali i bliže i dalje okolice. Prijave traju do petka navečer kada će se u klupskim prostorijama NK Slavija održati i izvlačenje skupina, a raspored i sve ostale potrebite informacije moći ćete dobiti na našim stranicama kao i na FB NK Slavija.

Početak turnira predviđen je za ponedjeljak, a trajanje je ove godine smanjeno na samo tri dana kako bi igrači i gledatelji mogli pratiti i događanja na SP u Rusiji.

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.