/U Jedinstvu su jedinstveni: Vedran Nikšić GLASALI DRAGO PEROKOVIĆ I ROMAN PFEIFER
jedinstvo mursa

U Jedinstvu su jedinstveni: Vedran Nikšić GLASALI DRAGO PEROKOVIĆ I ROMAN PFEIFER

Nakon jedne prilično turbulentne jesenske polusezone koju su obilježile brojne oscilacije nogometaši Jedinstva smjestili su se u donji dio prvenstvene ljestvice, no s velikih 9 bodova prednosti pred onima koji su u borbi za ostanak, a sasvim dovoljno blizu sredini, pa čak i gornjem domu do kojeg mogu uz nekoliko vezanih proljetnih pobjeda.

Teško je očekivati da mogu imati kandidata iz vlastitih redova za najboljeg igrača jesenske polusezone s obzirom na vlastiti bodovni učinak, ali naravno da imaju svog kandidata za tu titulu u skladu s pravilima da ne može biti njihov igrač/suigrač.

– Izbor mene i kapetana je Vedran Nikšić. Igrač koji svojom kvalitetom je podigao i kvalitetu čitave lige. Može igrati u bilo kojem rangu. Njegovi golovi govore sve o njegovoj kvaliteti. Kad je raspoložen u stanju je sam pobjediti svakog protivnika. Lijepo je vidjeti s kojom lakoćom igra, pomaže suigračima na terenu i vjerujemo da ćemo još dugo gledati ga na nogometnim terenima – zajednički stav s kapetanom Romanom Pfeiferom iznio nam je Drago Peroković, trener Jedinstva.

Ovim glasovima prva violina jesneskog prvaka skočila je na prvo mjesto, no čitav izbor se tek zahuktava, ne sumnjamo da će biti i te kako zanimljivo.

  1.  Vedran Nikšić  – 2
  2. Marijan Belčić i Vladimir Bat  – 1
Podijeli
  •  
  •  
  •