/Jedinstveni malonogometni turnir s mantinelom održat će se naredni tjedan u Pleternici PRIJAVE MOMČADI DO UTORKA 20.LIPNJA DO 19 SATI KADA ĆE SE ODRŽATI IZVLAČENJE
plakat turnir mantinela 5500 2017

Jedinstveni malonogometni turnir s mantinelom održat će se naredni tjedan u Pleternici PRIJAVE MOMČADI DO UTORKA 20.LIPNJA DO 19 SATI KADA ĆE SE ODRŽATI IZVLAČENJE

Jedinstveni malonogometni turnir s mantinelom održat će se naredni tjedan u Pleternici.

U čitavoj Hrvatskoj rijetkost je turnir kakav već više od 20 godina organizira Nogometni klub Slavija iz Pleternice. Mantinela i umjetna trava traže dodatne vještine baratanja nogometnom loptom te zavidnu fizičku pripremu. Prijavite se na malonogometni turnir u Pleternici te okušajte svoje vještine u odnosu na ostale ekipe.

Prijaviti se možete do utorka (20.lipnja) do 19 sati kada će se održati izvlačenje, a kotizacija za turnir iznosi 300 kuna. Prva nagrada je 5500 kuna, druga 2500, treća 1500 i četvrta 500 kuna. Veterani će svoj uplatni fond razdijeliti međusobno dok su za mlađe kategorije osigurani pehari i medalje.

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno prvotimac NK Kutjevo, člana 1. ŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.