/U Jakšiću pada odluka o prvaku JEDINO PITANJE JE KAPTOL ILI BSK
bsk buk kaptol 0002

U Jakšiću pada odluka o prvaku JEDINO PITANJE JE KAPTOL ILI BSK

Požeški županijski prvoligaši stigli su do završnice svog prvenstva, ostalo im je još samo 180 minuta za odraditi. Ponovno se vodi žestoka i neizvjesna borba za naslov prvaka iz koje je Čini se otpala Požega koja će se ponovno zadovoljiti jesenskim naslovom kao i u protekloj sezoni.
Dva preostala kandidata za najviši plasman su aktualni prvak Kaptol i BSK iz Buka. U pretposljednjem kolu BSK je domaćin posljednjoj Mladosti koja u nikakvom slučaju ne bi smjela predstavljati problem domaćinu. Nema potrebe pretjerano najavljivati ovu utakmicu, i kvaliteta i iskustvo su debelo na strani BSK-a. Naravno, domaćin mora biti ozbiljan iako će mu misli biti u Jakšiću. Tamo gostuje Kaptol kojemu je to zapravo i posljednja prava prepreka do obrane naslova.
Jakšić je na svom terenu do sada zaustavio i Požegu i BSK pa je jasno da niti Kaptol ne može računati na lake bodove na Jajarama. Najveća prijetnja domaćima bit će prvi strelac lige Branko Sadilek koji igra u doista fantastičnoj formi, ali kod Kaptola prijetnja stiže sa svih strana. Poletijeva momčad ponovno igra proljeće za pamćenje. S obzirom da im u posljednjem kolu u goste dolazi Croatia jasno je da bi eventualnom pobjedom u Jakšiću bez puno razmišljanja mogli spremiti veliku feštu za sljedeći vikend na svom stadionu.
U proljeće fantastični Lipik domaćin je Omladincu, niti ovdje nije potrebno puno pričati i najavljivati jer je sve kristalno jasno. Lipik je daleko kvalitetnija ekipa i sve osim rutinske pobjede bila bi velika senzacija. U preostala dva susreta Papuk i Croatia domaćini su Dinamu i Tim osveženju. Od ta četiri takmaca bodovi su donekle bitni Dinamu koji još teoretski može do MŽNL, te Croatiji koja teoretski nije osigurala ostanak iako u praksi teško da i jednima i drugima zapravo ti bodovi neće koristiti jer je teško očekivati da Jakšić ne uzme niti bod u 180 minuta, a još manje da će Mladost uzeti svih šest.
Sve utakmice igraju se u nedjelju s početkom u 18:00, osim one u Velikoj koja kreće dan ranije u 19 sati.

Podijeli
  •  
  •  
  •