/Izbornik Robert Špehar danas okuplja reprezentativce regije SPLIT JE PREPREKA NAŠIM IGRAČIMA NA PUTU DO FINALA
robert špehar jš

Izbornik Robert Špehar danas okuplja reprezentativce regije SPLIT JE PREPREKA NAŠIM IGRAČIMA NA PUTU DO FINALA

Od 12. – 14. lipnja održava se završnica Region’s Cupa (turnir reprezentacija regija). Reprezentacija Središta Osijek u polufinalu se sastaje s reprezentacijom Središta Split, a u slučaju pobjede osigurava nastup u finalu. Pobjednik turnira osigurava plasman na Europskom prvenstvu Region’s Cupa.
Izbornik je ove godine trener Marsonije Robert Špehar, a među pozvanima su isključivo igrači koji igraju amaterski nogomet i nisu imali doticaja s profesionalnim bavljenjem ovim sportom.
Tako je izbornik pozvao većinom igrače trećeligaških klubova s područja naše regije izuzev rasnog strijelca Marina Pavlovića koji brani boje Vihora iz Jelisavca.
Trening će se održati danas s početkom u 18,00 sati (okupljanje igrača je zakazano za 17,30 sati) na stadionu Nogometnog kluba ČEPIN u Čepinu.
Osim izbornika stručni stožer čine Petar Krpan i Željko Bel kao instruktor i tajnik saveza dok će u vatru sa Špeharom treneri Ivica Radoš, Igor Tot i Krešimir Brkić.
Foto FB Josip Šebalj
Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.