/Iz Popovca glasovi Čačiću i Staniću GLASALI SAŠA JAKOVLJEVIĆ I DOMAGOJ JAGETIĆ
hajduk popovac

Iz Popovca glasovi Čačiću i Staniću GLASALI SAŠA JAKOVLJEVIĆ I DOMAGOJ JAGETIĆ

Hajduk iz Popovca za sobom ima vrlo dobru jesensku polusezonu, naravno da su mogli i do još ponekog boda, no i s ovih 25 koliko su jesenas skupili su u gornjem domu, na samo 3 boda zaostatka od 3. mjesta i definitivno su se etablirali kao momčad koja zaslužuje puni respekt svih protivnika.

– Moj glas ide vrataru Valpovke Marinu Staniću iz nekoliko razloga. Kao prvo momak odlično brani, kao drugo odlično komunicira na terenu svih 90 minuta sa svojom ekipom. Što se tiče postavljanja, formacije i tako dalje i mislim da je za igru koju Brkićeva momčad forsira on jedan od najbitnijih igrača – pojasnio je svoj izbor trener Hajduka Saša Jakovljević.

– Ja bih svoj glas dao Michale uČačiću, igraču Baranja Belja. Mislim da je riječ o mladom i perspektivnom igraču koji je u Baranji ključni igrač. Ako nastavi raditi i trenirati može još puno napredovati iako je i sada stvarno dobar. Baranja je napravila odlične rezultate, on je po meni igra broj jedan kod njih – izjavio je kapetan Hajduka Domagoj Jagetić.

Oba izbora Hajdukovih glasača su novi na ljestvici koja sada izgleda ovako:

  1. Domagoj Jagetić   2
  2. Vedran Nikšić  2
  3. Marijan Belčić  1
  4. Vladimir Bat  1
  5. Michael Čačić  1
  6. Marin Stanić   1
Podijeli
  •  
  •  
  •