/Iz Meca glasovi Belčiću i Batu GLASALI MARIO AMIDŽIĆ I LEONARD KAJTAZI
radnički fešk

Iz Meca glasovi Belčiću i Batu GLASALI MARIO AMIDŽIĆ I LEONARD KAJTAZI

Krećemo i s izborom najboljeg igrača jesenske polusezone osječko baranjske 1. ŽNL. Prvi glasovi idu iz doprvaka Radničkog iz Meca koji je za sobom ostavio jednu vrlo dobru polusezonu koju su završili bodovno poravnati s Tomislavom, šampionske ambicije koje su najavili uoči sezone i dalje ostaju apsolutno aktualne, proljeće će nam donjeti vrlo uzbudljivu borbu za tron.

– Moj glas ide Marijanu Belčiću, igraču Bilja. Smatram da je kompletnom svojom karijerom zaslužio jedno ovakvo priznanje. I ovu jesen je odradio u svom stilu tako da to nije nagrada za stare zasluge nego za prikazano na terenu – rekao nam je Mario Amidžić, trener Radničkog.

– Ja ću svoj glas dati Vladimiru Batu igraču Baranja Belja. To mi je kolega koji igra u obrani pa mogu reći iz osobnog iskustva da je riječ o sjajnom igraču. Uz to smo i privatno dobri iako to definitivno nije presudni faktor – rekao nam je kapetan Radničkog Leonard Kajtazi.

Ovo su prvi glasovi u Osječko baranjskoj 1. ŽNL, a već je u startu jasno da će biti vrlo zanimljivo do samog kraja, kandidata će biti puno, nitko neće uz veliku dominaciju do konačnog trijumfa. Već sutra idemo s glasovima dva nova kluba..

Podijeli
  •  
  •  
  •