/Iz Jakšića oba glasa idu u Požegu GLASALI DARIO PAŽIN I DOMAGOJ KOVAČEVIĆ
IMG_8725

Iz Jakšića oba glasa idu u Požegu GLASALI DARIO PAŽIN I DOMAGOJ KOVAČEVIĆ

Za nogometašima Jakšića je prilično turbulentna jesenska polusezona, svi su ih očekivali u gornjem domu 1. ŽNL, a oni su do same završnice sezone bili u opasnosti da završe kao fenjeraš, no domaćom pobjedom nad Slavenom umaknuli su Gračanima i dočepali se lijepe prednosti pa ipak s velikom dozom mira mogu odraditi zimski odmor u kojem su se posvetili futsalu.

– S obzirom da će veliku većinu glasova pokupiti napadači ja ću svoj glas dati Solini. Dečko igra odličan nogomet, važna je karika u Požegi koja je jesenski prvak i mislim da zaslužuje glas iako naravno da će teško do konačne pobjede, ne igra na atraktivnoj poziciji. Svakako je igrač po mom guštu – odlučio je trener Jakšića Dario Pažin.

Prvo igračko ime u Jakšiću je svakako kapetan Domagoj Kovačević koji svojim dalekometnim udarcima iako defanzivac često bude velika opasnost za protivničke vratare. On se nije odlučio za nekog od kolega defanzivaca nego za izravnog protivnika, napadača.

– Ja svoj glas dajem Bruni Goliću koji je po meni najbolji igrač Požege. Pošto su oni došli do jesenske titule logično je da dam glas nekome od njih. Bruno je strašan igrač, gledao sam Požegu u par utakmica, igrali smo međusobno i svaki put je on bio najbolji, brz je, tehnički sjajan i zaista ga je teško zaustaviti kada si na drugoj strani – objasnio je svoj izbor kapetan Jakšića.

Za sada u izboru za najboljeg igrača jeseni u Požeško slavonskoj 1. ŽNL imamo gužvu, 4 igrača sa po jednim glasom su Miro Papak, Tomislav Žuljević, Alen Solina i Bruno Golić.

Podijeli
  •  
  •  
  •