/Iz Gradiške glasovi Pintariću, Pavloviću i Šeru GLASALI IVO BABIĆ I MATEJ VLAOVIĆ
sloga nova gradiška otok

Iz Gradiške glasovi Pintariću, Pavloviću i Šeru GLASALI IVO BABIĆ I MATEJ VLAOVIĆ

Nogometaši Sloge odradili su sjajnu sezonu, dugo su igrali vrlo atraktivan i učinkovit nogomet, no u samoj završnici sezone su “pukli” i izgubili drugo mjesto na prvenstvenoj ljestvici i time si bitno umanjili šanse da sljedeće sezone igraju u 3. HNL Istok, no nekakva nada još tinja, ako trećeligaško natjecanje ostane u formatu sa 16 klubova, Sloga bi morala biti među njima, no o tom drugom prilikom.

Trener Ivo Babić na raspolaganju je imao mali ali hrabar kadar u kojem je prvo ime kapetan Matej Vlaović koji se treneru pridružio u ovom našem izboru i dao svoj glas. Da u svlačionici Sloge vlada jedinstvo potvrđuje i njihov izbor, doduše nisu se baš složili oko samog poretka, ali imena su ista..

Babić:

  1. Marin Pavlović – 3 boda
  2. Denis Pintarić – 2 boda
  3. Zoran Šer – 1 bod

Vlaović:

  1. Denis Pintarić – 3 boda
  2. Marin Pavlović – 2 boda
  3. Zoran Šer – 1 bod

Trenerima smo dodali još jedan zadatak, da među sobom izaberu onog najboljeg, a nakon što je Krizmanić svoj glas dao za Damira Išasegija, Babić je svoj dao Hrvoju Bušiću, treneru Graničara.

Poredak izbora za njaboljeg igrača MŽNL:

Pavlović 10

Spasić 5

Pintarić 5

Jakovljević 2

Šer 2

U suradnji s tvrtkama Pismoreklam i Laurea osigurali smo prigodne nagrade najboljem igraču lige, najboljem treneru i najboljem strijelcu.

Podijeli
  •  
  •  
  •