/Ivica Radoš na klupi Croatije iz Bogdanovaca ISKUSNI STRUČNJAK SE VRATIO KUĆI
ivica radoš fb croatia bogdanovci

Ivica Radoš na klupi Croatije iz Bogdanovaca ISKUSNI STRUČNJAK SE VRATIO KUĆI

Došlo je do smjene na trenerskoj klupi bogdanovačkog županijskog drugoligaša na čiju klupu je sjeo iskusni strateg Ivica Radoš vrativši se tako kući u svoje mjesto. Prenosimo post sa stranice kluba iz Bogdanovaca:

Goran Raguž više nije trener Croatije, odlučila je Uprava kluba na jučer održanom sastanku. Do kraja sezone, odnosno u preostalih 5 kola, klub će voditi Ivica Radoš, kojemu ovim putem želimo svu sreću kako bi nas odveo u viši rang. Riječ je o igračkoj legendi kluba i iskusnom treneru koji se iskazao radom u više klubova. Prvo iskušenje kao trener imat će već danas na neugodnom gostovanju u Borovu Selu. Također, sad već bivšem treneru, gospodinu Ragužu želimo zahvaliti za njegov dosadašnji trud i rad i zaželjeti mu svu sreću u nastavku karijere.

 

Dobar start ostvario je popularni Ćuta uzevši bodove protiv Sloge:

NK Sloga Borovo Selo 2 : 5 NK Croatia Bogdanovci

[Malančuk 2, Budimir, Ergović M., Radoš]

Foto FB Croatia Bogdanovci

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.