/Ivanovo slavilo u Bočkincima, Beničanci imaju ogromnu prednost! LIGA NOGOMETNOG SREDIŠTA DONJI MIHOLJAC
beničanci

Ivanovo slavilo u Bočkincima, Beničanci imaju ogromnu prednost! LIGA NOGOMETNOG SREDIŠTA DONJI MIHOLJAC

Nakon što su doživjeli poraz u velikom derbiju nogometaši Bočkinaca su očigledno potonuli što je iskoristilo Ivanovo i upisalo pobjedu kojom je stiglo na 3 boda zaostatka za Bočkincima, ali i omogućilo Beničancima da imaju potpuno komotnu prednost usamljeni na vrhu ljestvice.

Prošlotjedni derbi je očito pomalo ispuhao oba aktera, no Beničanci su ipak upisali nova 3 boda kojima su gotovo pa zakaparili jesenski naslov prvaka. Kućanci su im ipak pružili odličan otpor, golovima Bašića i Živkovića matirali su obranu lidera sami kao gotovo svi u prethodnih 5 kola! Pobjedu vodećoj momčadi lige donijeli su Kandić, Špoljarić i Davidović, s tim da je Kandić poentirao dva puta.

Ivanovo je napravilo iznenađenje kola, slavili su na gostovanju u Bočkincima i tako sebi otvorili mogućnost da se umješaju u borbu za vrh, da bi to doista bili u mogućnosti morati će slaviti i u sljedećoj utakmici kada im u goste stižu za sada nezaustavljivi Beničanci. Miroslav Galić postigao je 3 gola za slavlje Ivanova, s po jednim su mu se pridružili Kopić i Ćoti tako sa su Tomokovićev i Jovićev bili dovoljni tek za puko uljepšavanje domaćeg poraza Bočkinaca. U posljednjem susretu Sveti Đurađ i Kapelna su podjelili bodove uz po jedan pogodak u svakoj mreži koji su autorsko djelo Zlatunića i Lukačevića.

KUĆANCI – BENIČANCI  2:4

BOČKINCI – IVANOVO  2:4

SV. ĐURAĐ – KAPELNA  1:1

dm

 

Parovi 7. kola:

SV. ĐURAĐ – KUĆANCI

KAPELNA – BOČKINCI

IVANOVO – BENIČANCI

Podijeli
  •  
  •  
  •