/Ivan Denić ostaje trener Mladosti! ZA SATNIČANIMA JE SJAJNA SEZONA
mladost satnica

Ivan Denić ostaje trener Mladosti! ZA SATNIČANIMA JE SJAJNA SEZONA

Nogometni klub Mladost iz Đakovačke Satnice završio je jednu od najuspješnijih sezona u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Osječko-baranjskoj. S mladim trenerom Ivanom Denićem krenuli su u prvenstvo i na kraju osvojili odlično četvrto mjesto s 57 bodova. Ispred Satničana s bodom više su nogometaši Bilja, a tri boda više imaju na drugom mjestu Valpovčani. Naslov prvaka pripao je Radničkom iz Meca sa 64 boda. I dok igrači i trener odrađuju lagane treninge, uprava kluba povukla je prve poteze vezane uz novo prvenstvo. Unatoč tome, što je trener Ivan Denić bio „tražena roba“, dogovorena je suradnja s ovim mladim stručnjakom i za sljedeću sezonu. Nakon objave te vijesti razgovarali smo sa novim (starim) trenerom NK Mladost.

ĐS Mladost je ostvarila jedan od svojih najvećih uspjeha u posljednjih nekoliko godina. Dogovorili ste se za nastavak suradnje.

Razlozi ostanka u Mladosti su, prije svega, igrači, vodstvo kluba, navijači i općenito dobra atmosfera oko kluba koja vlada zadnjih godinu dana. Klub ide u dobrom smjeru i tako želimo nastaviti, no svjestan sam da ima još puno prostora za napredak. Nastavit ćemo gdje smo stali, i uz dobar rad i organizaciju, možemo postići još i više. Ambicije kluba su da ostanemo stabilan županijski prvoligaš koji će moći parirati svakoj momčadi u ligi. Isto tako, meni kao treneru cilj je da Mladost ima prepoznatljivu igru, usmjerenu na napadački nogomet te da takav način igre držimo što je više vremenski moguće tijekom utakmice. Igrački kadar većinom čine domaći dečki, uz pojačanja sa strane, koja su nam donijela potrebnu kvalitetu više. Htio bih se zahvaliti svim igračima na odličnim igrama tijekom čitave sezone, upravi kluba što je omogućila kvalitetan rad, mom pomoćnom treneru Marku Barišiću i sportskom direktoru Iliji Barišiću na savjetima i pomoći oko svega vezanog za klub, našim navijačima, posebno našim mladim Triarima, na bezuvjetnoj podršci i svim ljudima koji su na bilo kakav način pomogli klubu u osvajanju četvrtoga mjesta.

ivan denić mladost satnica

ĐS U prvoj trenerskoj sezoni u Prvoj županijskoj ligi i četvrto mjesto.

Cijelu sezonu odigrali smo u gotovo u identičnoj formi što potvrđuje i podatak da smo u jesenskom dijelu prvenstva osvojili 29, a u proljetnom 28 bodova. Da smo igrali napadački nogomet potvrđuje i podatak da smo zabili 50 golova dok je obrana primila samo 28 što je manje od jednoga gola po utakmici. U gostima smo ostvarili čak devet pobjeda što potvrđuje da na svakom terenu idemo na pobjedu. Naš najbolji strijelac je Dino Burazin s 22 pogotka, zatim slijede Ivan Barišić sa osam, Marijo Bojanović sa šest, Mateo Drmić postigao je četiri, Domagoj Stipanović tri, po dva su se puta u listu strijelaca upisali Stipo Totić i Ivan Radnić, jedan gol zabili su Davor Svalina, Mirko Svalina i Filip Denić. Ne treba zaboraviti da je ovaj rezultat napravila jedna mlada momčad koja je možda i najmlađa u ligi što četvrtom mjestu daje posebnu draž – zaključio je Ivan Denić za portal Đakovo-sport.com.

Podijeli
  •  
  •  
  •