/Imaju li na Livani tihu patnju? GLASALI DAVOR RUDEC I BRANIMIR FERENČAK
tomislav livana nikšić

Imaju li na Livani tihu patnju? GLASALI DAVOR RUDEC I BRANIMIR FERENČAK

Nogometaši Tomislava su zahvaljujući boljoj gol razlici pretekli Radnički u borbi za jesensku titulu, no jasno je da ih u proljeće čeka iznimno težak posao da dođu i do konačnog trijumfa. Standardno Tomislav igra atraktivan nogomet, za razliku od protekle ove sezone su otkrili da se bodovi mogu osvajati i na gostovanjima, a samim tim bodovni saldo im je kvalitetniji od prošlosezonskog. Jedno od težih gostovanja koje ih čeka je ono u Popovcu..

– Ja ću svoj glas dati kapetanu Hajduka Domagoju Jagetiću. To je dečko koji je na mene ostavio najjači dojam od svih s kojima smo igrali. Smatram da se najbolji igrači lige nalaze u Tomislavu, no od ostatka lige Jagetić je najviše pokazao. Karakterno je to jak igrač, na svojim leđima vuče čitavu momčad, drži ih u ritimu ali i kontorlira temperament čitave momčadi. Nemam što kriti, to je igrač kakvog bi volio imati u svojoj momčadi – rekao nam je trener Tomislava Davor Rudec.

– I moj glas ide Jagetiću. Riječ je o odličnom igraču i odličnom dečku, to se vidi iz odnosa i prema suigračima i prema protivnicima. Najbolji je igrač Hajduka i po meni najzaslužniji što se nalaze pri vrhu ljestvice – mišljenje je kapetana Hajduka Branimira Ferenčaka.

Imaju li to na Livani tihu patnju!? Vidjet ćemo što budućnost donosi, ali jasno je da su svojoj prvoj vedeti izbili trenutno vodstvo u izboru za najboljeg igrača lige..

  1. Vedran Nikšić i Domagoj Jagetić   2
  2. Marijan Belčić i Vladimir Bat         1
Podijeli
  •  
  •  
  •