/U Iloku 20.memorijal Tomislav Bošnjak SUDJELUJU DINAMO, OSIJEK, CIBALIA, SANTARCANGELO...
1

U Iloku 20.memorijal Tomislav Bošnjak SUDJELUJU DINAMO, OSIJEK, CIBALIA, SANTARCANGELO...

Predstojeći vikend Škola nogometa „Tomislav Bošnjak“ Ilok i HNK Fruškogorac Ilok, po 20. jubilarni put, organiziraju međunarodni memorijalni nogometni turnir za uzrast kadeta u spomen na poginulog Hrvatskog branitelja, igrača i trenera Tomislava Bošnjaka.

Turnir će se održati 09. i 10. lipnja na nogometnom stadionu u Iloku,  a očekuje se nastup iznimno kvalitetnih i atraktivnih momčadi kao što su: GNK Dinamo Zagreb, NK Široki Brijeg (BiH), NK Slaven Belupo  Koprivnica, NK Osijek, NK Cibalia Vinkovci, HNK Vukovar 91, Santarcangelo Calcio (Ita).

Uzimajući u obzir imena momčadi koje nastupaju, zasigurno se radi o najkvalitetnijem nogometnom turniru za ovaj uzrast nogometaša u ovome dijelu Hrvatske, a navedeni događaj predstavlja najveći sportski događaj u gradu Iloku i jedan od najvažnijih u vukovarsko-srijemskoj županiji.

Raspored odigravanja utakmica:

2

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.