/Igrači Roberta Špehara bez plasmana na amatersko EP ZAGREBAČKA REGIJA JE JEDNIM POGOTKOM OSVOJILA NASLOV I PLASMAN NA ZAVRŠNICU
35398230_1300727173395256_8237700626088198144_n

Igrači Roberta Špehara bez plasmana na amatersko EP ZAGREBAČKA REGIJA JE JEDNIM POGOTKOM OSVOJILA NASLOV I PLASMAN NA ZAVRŠNICU

Izabranici Roberta Špehara ostali su bez plasmana na završnicu amaterskog prvenstva Europe nakon poraza od NS Zagreb.

Utakmica finala se odigrala pretežno na sredini terena. Na početku su obje momčadi igrale oprezno bilo je tek ispitivanje snaga, a naši igrači su se orjentirali na kontre te stvorili nekoliko šansi bez realizacije. Presjekao je Slavonce suđen penal za suparnika koji je utakmicu usmjerio na njihov mlin. Penal je definitivno prestrogo dosuđen, a sudac je igranje rukom Ivića kada ga je lopta napucala u ruku s manje od pola metra, a ruka je bila uz tijelo, okarakterizirao najstrožom kaznom.
Naši su igrači nakon toga stvorili pokoju šansu, ali ništa uspješno. Drugo poluvrijeme su se u našem stručnom stožeru odlučili za otvoreniju igru, pritiskali su protivnika koji je bio primoran braniti se i igrati na kontre i nisu niti jednom ozbiljnije zaprijetili Ilinčiću.
I pred kraj utakmice su igrači zagrebačke regije dobili penal koji je zasluženo dosuđen u odnosu na prvi. To je Ilinčić obranio i poslije toga u zadnjoj minuti Grgačević je imao matnu situaciju s 10-ak metara oči u oči s vratarem, ali pogađa ravno u njega pa utakmica završava pobjedom Zagrepčana i plasmanom na završnicu najboljih europskih regionalnih prvaka.

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.