/Igrači Cibalije nisu htjeli put Kupresa na pripreme DUGOVANJA PREMA IGRAČIMA RAZLOG SU NEODLASKA NA PLANIRANE PRIPREME U KUPRESU
cibalia mv

Igrači Cibalije nisu htjeli put Kupresa na pripreme DUGOVANJA PREMA IGRAČIMA RAZLOG SU NEODLASKA NA PLANIRANE PRIPREME U KUPRESU

Igrači Cibalije nisu htjeli put Kupresa na pripreme.

Najavljen neodlazak na pripreme u Kupres igrači su nakon što im nisu isplaćeni zaostaci s riječi proveli u djelo. Svlačionica je tako odlučila, s tim stavom upoznati su i trener i uprava no nije riječ o štrajku i prestanku treniranja jer Mladen Bartolović i dalje radi sa svojim igračima prema zacrtanom planu i programu samo na drugoj lokaciji od planirane.

Treninzi se odvijaju u Vinkovcima, tridesetak igrača marljivo radi i pokušava se nametnuti treneru koji će tu brojku uskoro srezati na dvadesetak s kojima će pokušati odigrati mirniju prvoligašku sezonu od ove prošlosezonske. Nadamo se da će i ova situacija biti okončana na zadovoljstvo igrača, uprave i navijača koji svi odreda žele dobru i stabilnu Cibaliju.

Foto Marijana Vojnić

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno prvotimac NK Kutjevo, člana 1. ŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.