/Humanitarni malonogometni turnir Medicinskog fakulteta u Osijeku SAV PRIKLJUPLJENI NOVAC ĆE SE DONIRATI UDRUZI RIJEKA LJUBAVI, BROJNI POZNATI SPORTAŠI PODRŽALI OVU PREDIVNU MANIFESTACIJU
humanitarni turnir mefos fb

Humanitarni malonogometni turnir Medicinskog fakulteta u Osijeku SAV PRIKLJUPLJENI NOVAC ĆE SE DONIRATI UDRUZI RIJEKA LJUBAVI, BROJNI POZNATI SPORTAŠI PODRŽALI OVU PREDIVNU MANIFESTACIJU

Organiziramo 1.Humanitarni malonogometni turnir Medicinskog fakulteta Osijek.Turnir će se održati u utorak 5.12. u Dvorani Gradski Vrt s početkom u 18.30h.Na humanitarnom turniru sudjelovat će sljedeće ekipe :

Medicinski fakultet Osijek
Građevinski fakultet Osijek
Župa Preslavnog Imena Marijina Osijek (Donji Grad)

Cijena ulaznice nije određena. Na ulazu u dvoranu i na zapisničkom stoliću bit će postavljene „donacijske kutije“ u koje svatko može donirati onoliko koliko ima i koliko može.U donacije će se uključiti i sami igrači.Sav prikupljeni novac će se donirati udruzi „Rijeka ljubavi“.

Humanitarna udruga “Rijeka ljubavi” je neprofitna udruga osnovana s ciljem pomaganja siromašnim i socijalno ugroženim građanima te obiteljima s više djece koji žive na rubu siromaštva, zatim zlostavljanim osobama, osobama liječenim od različitih vrsta bolesti i ovisnosti, udrugama djece s posebnim potrebama te pružanja posebne pomoći umirovljenicima, braniteljima i svima onima koji u potrebi bez obzira na nacionalnu, vjersku, političku, spolnu, dobnu ili bilo koju opredjeljenost.

RASPORED TURNIRA :
18.30 – 18.45 Uvodne riječi organizatora i pozdrav od Medicinskog fakulteta Osijek
18.50 – 19.20 Medicinski fakultet Osijek – Župa Preslavnog Imena Marijina Osijek (Donji Grad)
19.30 – 20.00 Župa Preslavnog Imena Marijina Osijek (Donji Grad) – Građevinski fakultet Osijek
20:10 – 20:40 Građevinski fakultet Osijek – Medicinski fakultet Osijek
20:45 – Kraj turnira i završna riječ zahvale

Igra se po futsal pravilima 2×15 minuta.Pobjednik turnira je ekipa sa najvećim brojem pobjeda.Ukoliko sve ekipe imaju jednak broj bodova gleda se gol razlika.Sve tri ekipe su vrlo dobre – Medicinski fakultet Osijek je prvi puta ove godine osvojio 1.mjesto na regionalnom natjecanju „Humanijada“, ekipa Građevinskog fakulteta je godinama u samom vrhu sveučilišnog futsala, dok ekipa Župe Preslavnog Imena Marijina Osijek (Donji Grad) godinama drži prva mjesta u Katoličkoj malonogometnoj ligi Osijek.

O samom turniru :
Potaknut činjenicom kako nam počinje novi Advent, jedna godina se bliži kraju a nova polako dolazi pokrenuo sam inicijativu te uz mnogobrojnu pomoć sa svih strana osigurao prvi turnir ovakve naravi u sklopu našeg fakulteta.Treba napomenuti da je 1.12. Svjetski dan borbe protiv AIDS-a pa na određen način promičemo ovim turnirom sport, zdravlje a simboličnim donacijama pokazujemo kako mislimo jedni na druge u ovim teškim vremenima.

Ovaj turnir apsolutno podržava i novoizabrani dekan Medicinskog fakulteta Osijek prof.dr.sc. Jure Mirat
.
Potrudio sam se raširiti našu priču po medijima, tako da uskoro izlazi članak na sib.hr, svijetfutsala.hr, kmnl.hr, a u ponedjeljak ću gostovati i na Slavonskoj televiziji u sklopu promocije ovog događaja. O tome uskoro detaljnije!

Također, moram napomenuti kako su ovu dobru stvar prepoznali mnogi naši poznati sportaši i pokazali svoju podršku na ovu humanitarnu akciju. Tko i kako? Uskoro saznaj na mojem fb profilu! :)

Molim Vas sve da se odazovemo u što većem broju!
Ukoliko ima ljudi koji žele pomoći na bilo kojem planu, financijski ili organizacijski te za sve upite i prijedloge stojim na raspolaganju.

Petar Vranjić, organizator

Izvor FB

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.