/Hrvoje Bušić najbolji je trener MŽNL u protekloj sezoni PAVLOVIĆ JOŠ UVEĆAO SVOJU POBJEDU
hrvoje bušić

Hrvoje Bušić najbolji je trener MŽNL u protekloj sezoni PAVLOVIĆ JOŠ UVEĆAO SVOJU POBJEDU

Stigli smo do kraja izbora za najboljeg igrača i najboljeg trenera Međužupanijske lige Slavonije i Baranje. Kako je od ranije poznato treneri i kapetani svih 16 klubova gotovo jednoglasno su odlučili da je Marin Pavlović najbolji igrač lige, a odluku o najboljem treneru dobili smo nakon posljednjih glasova.

Za kraj nam je ostao Borac agrar u ime kojeg su glasali Miodrag Radić i kapetan Vukašin Šljokić. Njihovi glasovi su dodatno povećali prednost Marina Pavlovića, a Radić je presudio u korist Hrvoja Bušića koji je imao glas prednosti pred Damirom Išasegijem.

Radić:

1. Marin Pavlović – 3 boda

2. Vanja Kovač – 2 boda

3. Berislav Brnjić – 1 bod

Šljokić:

1. Marin Pavlović – 3 boda

2. Denis Pintarić – 2 boda

3. Marko Kao – 1 bod

Kao i prošlu anketu svoj glas i 3 boda dajem Marinu Pavloviću iz Vihora, bez nekakve dublje analize, jednostavno mi se sviđa njegova igra i to je to. Ni jedna ekipa ne zavisi od jednog igrača kao Darda od igre Vanje Kovača,sto govori njegov broj asistencija i golova u ovoj sezoni i njemu idu 2 boda. 1 bod dajem Brnjicu koji ima ime i prezime u ovoj ligi u kontinuitetu i koji je veliki autoritet ovoj mladoj ekipi Želje. Što se tiče trenera, moram reći da ih sve cijenim i poštujem, sa svima sam u dobrim odnosima i da nam sigurno nije lako u poslu kojim se bavimo. Mislim da od nas niko nije imao ponudu da vodi jedan klub iz prve lige kao što je imao naš kolega Hrvoje Bušić iz Graničara, znam da je u nogometu 24 sata dnevno, da je odličan stručnjak i moj glas ide njemu – rekao nam je Miodrag Radić.

Dakle, nakon što su svi treneri dali svoje glasove najviše ih je dobio trener Graničara Hrvoje Bušić, iza njega je Damir Išasegi koji se okrunio titulom prvaka, a u međuvremenu postao bivši u Zrinskom, no nakon tog rezultata sigurno neće dugo čekati na novi angažman. Ivo Babić i Ivica Cvitkušić dobili su po dva glasa, a Damir Lelas i Boris Brica po jedan.

 

  • Hrvoje Bušić – 6
  • Damir Išasegi – 4
  • Ivo Babić – 2
  • Ivica Cvitkušić – 2
  • Damir Lelas – 1
  • Boris Brica – 1

Konačni poredak u izboru za najboljeg igrača lige:

Pavlović 65

Pintarić – 30

Spasić 26

P. Kovačević 6

Jakovljević 6

Brnjić 6

Kukučka 5

Bagarić 5

Barat 4

Prugovečki 4

Šer 3

Kerovec 3

Tomas 3

Stranatić 3

Kovač 3

Vlaović 2

F. Bungić 2

I. Kovačević 2

Fehir 2

Mikola 2

Barišić 2

Bilandžić 2

Kao 1

Miličević 1

Janjić 1

Cerovečki – 1

U suradnji s tvrtkama Pismoreklam i Laurea osigurali smo prigodne nagrade najboljem igraču lige, najboljem treneru i najboljem strijelcu.

 

Podijeli
  •  
  •  
  •