/Hermes produbio krizu Brokera KRSTIĆEVA MOMČAD JE POTPUNO VAN FORME
vrijednosnice

Hermes produbio krizu Brokera KRSTIĆEVA MOMČAD JE POTPUNO VAN FORME

Hermes Analitica je odmah na početku krenula bolje u utakmicu. Nije momčad trenera Krstića imala rješenja za napad Hermesa, dok je s druge strane Hermes odradio zaista dobru obranu. Da je ekipa Hermes Analitice puno bolje odradila prvih deset minuta pokazao je I rezultat na koncu prve četvrtine (13:23), odnosno +10 za goste. U drugoj četvrtini nismo gledali dobru igru ni od strane Vrijednosnica Osijek ni od Hermes Analitice. No kako je zagrebačka ekipa napravila prednost, na veliki odmor su otišli s rezultatom 22:33.

Nakon odmora, u nastavku treće četvrtine Analitica još jednom kreće žestoko I dolazi do još veće prednosti, ali nakon par minuta igra Hermesa staje, a Osječani ubacuju u brzinu više. Da su zaista ‘stisnuli’ goste pokazivao je semafor gdje je bilo samo -1 zaostatka Vrijednosnica Osijek za Hermes Analiticom (39:40).

U posljednjoj četvrtini Hermes Analitica je ipak pokazala kako je danas bila puno agresivnija, koncentriranija i momačd koja je više željela pobjedu. Tako je ekipa Hermesa upisala pobjedu 61:69 u sportskoj dvorani Gradski Vrt.

Najbolji u redovima Analitice bio je Ivan Svoboda koji je ubacio 19 poena, Marko Raič je dodao 16. Kod Vrijednosnica Osijek je Venkateshe Joisa ubacio 14 poena.

Izvor: HKS

Podijeli
  •  
  •  
  •