/Henty ostao bez vize i nije otputovao u Moldaviju USKAČE ŠTRKALJ, OSTATAK MOMČADI TRENIRA U OSIJEKU POD PASKOM RONALDA GRNJE
OSIJEK NKOS

Henty ostao bez vize i nije otputovao u Moldaviju USKAČE ŠTRKALJ, OSTATAK MOMČADI TRENIRA U OSIJEKU POD PASKOM RONALDA GRNJE

Moldavci nisu izdali vizu nigerijskom napadaču bez koje ne može ući u njihovu zemlju, umjesto njega putuje Štrkalj.

Na dan polaska u Kišinjev pojavio se neočekivani problem za momčad našeg prvoligaša. Na put nije mogao krenuti Nigerijac Ezekiel Henty kojemu Moldavci nisu izdali vizu za ulazak u njihovu zemlju! Prema riječima odgovornih u Klubu, sva je potrebna dokumentacija bila pravovremeno i u roku proslijeđena nadležnim institucijama u Moldaviji, međutim, Osječani nisu dobili pozitivan odgovor i Henty se nije mogao priključiti suigračima na ovom putovanju.

Stručni stožer je odmah reagirao i umjesto njega među 18 igrača uvrstio mladog napadača Tomislava Štrkalja.

Ostatak momčadi pod Grnjinom paskom

Dakle, čarter-letom iz Zračne luke Osijek prema Kišinjevu su krenuli: Malenica, Ivušić, Lončar, Radeljić, Šorša, Barišić, Škorić, Mioč, Hajradinović, Bočkaj, Boban, Marić, Šimunec, Pušić, Mudražija, Lopa, Pilj i Štrkalj.

Ostatak momčadi je ostao u gradu na Dravi i odrađivat će redovite treninge do povratka Bijelo-plavih iz Kišinjeva, a s tom će grupom igrača raditi pomoćni trener Ronald Grnja koji ionako nije mogao putovati u Moldaviju jer je u posljednjem europskom nastupu prošle sezone, protiv Austrije u St. Poeltenu, zaradio isključenje i automatsku suspenziju od jedne utakmice.

Foto nkosijek

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.