/Hajradinović za 4 milijuna u Kasimpasi VELIKI POSAO ZA OSJEČKOG PRVOLIGAŠA
haris-hajradinovic

Hajradinović za 4 milijuna u Kasimpasi VELIKI POSAO ZA OSJEČKOG PRVOLIGAŠA

Ono što se danima u medijima najavljivalo kao gotova priča sada je postalo i službeno, sjajni veznjak Osijeka Haris Hajradinović novi je igrač turske Kasimpase.

Haris se u Osijeku predstavio u sjajnom svijetlu, bio je sasvim sigurno najkonstantniji Zekićev vezni igrač i veliki interes za njega niti malo ne čudi. Na kraju postaje naveći izlazni transfer osječkog prvoligaša svih vremena iako naravno službene potvrde o visini transfera nema, u turskim medijima kalkulira se s iznosom od 3,5 – 4 milijuna Eura. Vjerojatno je riječ o dogovoru u kojem Harisovi nastupi donose bonuse, pa bi konačna cifra mogla biti ta 4 milijuna ukoliko bosanskohercegovački veznjak nastavi u osječkom ritmu i u turskom prvenstvu.

Kako se kaže, dobio sam ponudu koju je jako teško odbiti, a zahvalan sam Osijeku što je pozitivno odgovorio Turcima i pustio me u ovom prijelaznom roku. Uvjeti koji su mi ponuđeni u novom klubu za mene su fantastični, a vjerujem da su i Osječani na kraju zadovoljni mojim transferom, rekao je bosansko-hercegovački ofanzivni veznjak.

Velik je ovo posao za Osijek, ostvaruju se Meštrovićeve najave da će igrači iz Osijeka odlaziti samo u velikim transferima, i to je apsolutno pozitivna stvar. S druge strane sada lov na trofej u proljeće ipak izgleda nešto težim, Haris je bio vrlo važna karika, igrač oko kojeg se puno toga vrtilo u igri Bijelo plavih i sigurno ga neće biti lako nadomjestiti u proljeće. Vjerujemo da će dio ovog novca završiti u Petrovićevoj “kasici”, a da će on izvući novo kvalitetno ime koje će popuniti nastalu prazninu.

Potpisao sam ovdje na tri i pol godine, a Kasimpasa je visoko plasirana u jakoj turskoj ligi što mi je svakako novi izazov u karijeri. Bilo mi je jako lijepo u Osijeku i zahvalan sam svima: predsjedniku, treneru i njegovim suradnicima, direktorima, dakako i suigračima jer će mi uspomene uvijek biti isključivo pozitivne. Nadam se da će moji dosadašnji suigrači ostati na drugom mjestu na tablici i da će osvojiti Kup što im od srca želim. Kvaliteta u momčadi nije upitna, a ja ću ih pratiti i navijati da dečki uspiju ostvariti cilj. Što se mene tiče, predstoji mi dokazivanje u novoj sredini, no uvijek sam imao povjerenja u sebe i svoje mogućnosti, zato sam prihvatio i ovaj izazov. Hvala navijačima Osijeka na podršci koju su mi pružali kao i ostalim igračima, nadam se da će im nastavak sezone proteći u sreći i veselju.

Podijeli
  •  
  •  
  •