/Hajduk iz Tovarnika prvak 3.ŽNL NS Vukovar NAKON PRVE GODINE DJELOVANJA ODMAH TITULA U VITRINAMA
hajduk tovarnik

Hajduk iz Tovarnika prvak 3.ŽNL NS Vukovar NAKON PRVE GODINE DJELOVANJA ODMAH TITULA U VITRINAMA

Hajduk iz Tovarnika prvak 3.ŽNL NS Vukovar.

U pomalo nesređenoj situaciji i s puno neodigranih utakmica i odustajanja klubova  Hajduk iz Tovarnika isplivao je kao pobjednik treće ŽNL NS Vukovar. U konkurenciji tri kluba koji su se pokazali kao najozbiljniji kandidati Hajduk je slavio ispred vrlo dobre momčadi Tompojevaca te Lipovače.

Čestitke igračima Hajduka na zalaganju i želji , ostvarili su nešto jako lijepo u prvoj godini nakon pokretanja kluba,  osvojili prvo mjesto i otišli u rang više, odnosno u drugu ŽNL Nogometnog saveza Vukovar.

Petrovci i Lipovača odigrali su bez pobjednika utakmicu s puno golova, završilo je 3:3. Tako je Lipovača propustila prigodu sustići Tompojevce na drugoj poziciji.

Lovas, Vuteks sloga i Petrovci su zauzeli mjesta u sredini, a iza njih su Opatovac i Sloga koji su odigrali tek prvi dio sezone pa su u drugom dijelu najčešće igrane samo dvije utakmice po kolu što zbog odustajanja, što zbog neparnog broja klubova.

Na začelju tablice smjestila se ekipa Borova koja je korektno odradila sve utakmice iako nisu skupili niti bod, bili su sportaši do samoga kraja i dovršili natjecanje odigravši sve utakmice. Za nagradu ostaju iduće sezone u trećeligaškom društvu pošto je ovo najniži rang natjecanja iz kojega nitko ne ispada.

3 vu rez

 

3 vu tab

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.