/Goran Meštrović preuzeo klupu Otoka AMBICIJA JE 3. HNL
meštrović

Goran Meštrović preuzeo klupu Otoka AMBICIJA JE 3. HNL

Goran Meštrović jedan je od posljednjih koji su ostali u Cibaliji, a i on je na odlasku iz kluba pred kojim je sumorna budućnost, barem ako je suditi prema aktualnom stanju u Staroj dami. Prije desetak dana u razgovoru Meštrović je zamolio da ne izlazimo u javnost s ovom informacijom jer prije svega želi osobno izvjestiti ljude u Cibaliji o odlasku iz kluba, pa onda i službeno raskinuti ugovor. S obzirom na protok vremena ponovno smo kontaktirali Gorana, no priča je praktično ista uz razliku da je sada ipak pristao da objavimo da je novi trener Otoka. Kako nam je i u tom prvom razgovoru rekao da u klubu nema nikoga osim tajnica i djelatnika u računovodstvu, ista situacija se ponobila i ovaj put. Predsjednik Kuterovac je u ostavci, Cibalia je trećeligaš, sve djeluje sumorno i otužno i zaista je upitno kako će Cibalia izgledati u novoj sezoni na svim poljima. U ponedjeljak bi trebao biti održan sastanak Nadzornog odbora, nadamo se da će biti nekakvih informacija. Pozitivnih.

Što se Otoka tiče nakon odlaska Marija Đurkovića dolazak Meštrovića jasno pokazuje ambiciju, a nju ne skriva niti novi trener.

– Dogovorio sam sve s ljudima iz Otoka, od 15. 7. preuzimam momčad. Otok je odlično posložena i ambiciozna sredina. Momčad je kvalitetna, na žalost napustio nas je Marko Blašković koji će nam sigurno nedostajati, no pronaći ćemo način da ga nadomjestimo. U potrazi smo za jednim ili dva pojačanja, a sigurno ću priliku dati i dečkima iz juniora koji su bili prvi na razini županije tako da i među njima sigurno ima kvalitete za prvu momčad. Cilj je biti u vrhu lige, loviti poziciju koja bi vodila u 3.ligu ako se pokaže točnim priča o 4 ili 5 trećih liga – rekao nam je Goran Meštrović.

Podijeli
  •  
  •  
  •