/Gimnastički vikend za pamćenje TURNIR GRADOVA SLAVONIJE I BARANJE
3

Gimnastički vikend za pamćenje TURNIR GRADOVA SLAVONIJE I BARANJE

U Valpovu je 25.11. održano gimnastičko natjecanje pod nazivom Turnir gradova Slavonije i Baranje u ženskoj sportskoj gimnastici. To je ekipno natjecanje  u apsolutnoj kategoriji po propozicijama juniorki C program, a svaki klub predstavlja jedna ekipa. Za ekipu vukovarskog gimnastičkog kluba netjecale su: Ivana Kiralj, Tena Ivanković, Kristina Gužvić, Monika Zovko, Ella Kalentić i  Ela Vojtkiv. Ekipa gimnastičkog kluba Vukovar bila je najuspješnija i osvojila je 1. mjesto.

U Belom Manastiru 26. studenog održano je 3. kolo D programa. Gimnastički klub Vukovar imao je predstavnice u svim kategorijama u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji. Zbog bolesti i ozljeda nije bio trenutno najjači sastav ekipa, ali su sve natjecateljice dale svoj maksimum i odlični rezultati nisu izostali.

1

Kadetkinje: ekipno 1.  Pojedinačno: 3. Lana Antunić, 4. Maja Nedić, 5.Tanja Turukalo, 8. Mia Lozančić, 12. Hana Antunić i 15.Ana Maras

Juniorke: ekipno 2.  Pojedinačno: 1. Melani Grganić, 4. Lana Ernjaković, 8. Dijana  Andrašević, 10. Sara Vukosavljević

Seniorke ekipno 1.  Pojedinačno: 1. Gabrijela Dudić,  2. Marija Božić, 5. Andrijana  Božić i 9. Dora Čikanović

Nakon odrađenog natjecanja i proglašenja, uslijedilo je proglašenje Završnice D programa u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji za 2017. godinu:

Kadetkinje ekipno 1.  Pojedinačno: 1. Maja Nedić, 2. Tanja Turukalo i 3. Lana Antunić

Juniorke ekipno 2.   Pojedinačno: 2. Melani Grganić

Seniorke  ekipno 1.  Pojedinačno: 3. Marija Božić

Navedeni rezultati dokaz su da je GK Vukovar najuspješniji klub u D programu za 2017. godinu. Nakon ovog vikenda i ova dva natjecanja gimnastički klub Vukovar bogatiji je za ekipno 5 zlata i 2 srebra, pojedinačno: 2 zlata 1 srebro i 1 broncu, tako da je ovo, za GK Vukovar , gimnastički vikend za pamćenje.

10

Podijeli
  •  
  •  
  •