/Fruškogorac je pobjednik kupa NS Vukovar NA KRILIMA DRAGE ĆORIĆA ILOČANI SU OSVOJILI PEHAR NAMIJENJEN NAJBOLJOJ MOMČADI
drago ćorić fruškogorac

Fruškogorac je pobjednik kupa NS Vukovar NA KRILIMA DRAGE ĆORIĆA ILOČANI SU OSVOJILI PEHAR NAMIJENJEN NAJBOLJOJ MOMČADI

Fruškogorac je pobjednik kupa NS Vukovar.

Dobili smo prvog pobjednika jednoga od Nogometnih središta u naše četiri županije. Nogometaši Fruškogorca su u Iloku naprosto demolirali gostujuću momčad Vuteks Sloge s nestvarnih 5:0. Teško je bilo za očekivati ovako visok rezultat u finalu jednoga kupa, a pogotovo da ekipa iz nižeg ranga natjecanja poluči ovakav visoki rezultat.

Pogocima Drage Ćorića koji je tri puta zatresao mrežu te Josipa Poleta i Dominika Gajdašića osvojili smo kup Nogometnog središta Vukovar u utakmici u kojoj smo po prvi puta izgledali onako kako sam ja to i zamislio. Igrali smo agresivno i borbeno u okvirima Fair Playa. Pred stotinjak ljudi zasluženo smo pobijedili i osvojili pehar namijenjen najboljoj momčadi u ovome natjecanju – za Sportalo je prokomentirao trener Fruškogorca Marko Pole.

Bilo je strašno, nisam vjerovao da možemo tako loše odigrati i to u kompletnom sastavu. Svi igrači su odigrali  kriminalno.  Ne znam šta se dogodilo. I Maslov se povrijedio no ipak mislim da ćemo bolje igrati u idućim utakmicama. Kako je protivnik šutnuo loptu na gol tako su zabijali pogotke i to je tako, nešto strašno. Utakmica bez prekršaja, suci korektni, sve korektno samo mi jako loše odigrali. Od ovoga ne može biti gore – rekao je predsjednik Vuteks Sloge Đorđe Božić.

Foto FB

Podijeli
  •  
  •  
  •