/Fran Rakonić vuče Hrvatsku do prvog mjesta u skupini FRANCUZI IMAJU TAKOĐER DVIJE POBJEDE
rakonić hts

Fran Rakonić vuče Hrvatsku do prvog mjesta u skupini FRANCUZI IMAJU TAKOĐER DVIJE POBJEDE

Hrvatska muška reprezentacija do 12 godina ostvarila je i drugu pobjedu na završnom turniru Tennis Europe Nations Challengea u francuskom Biotu, naši su dječaci pobijedili Ukrajince s 2:1. Fran Rakonić je pobijedio Kostjantina Mantača (6:2, 6:4), a Antonio Voljevac Oleksandra Ponomara – 7:5, 3:6, 7:6(2). Parovi su pripali Ukrajincima, Mantač i Suvorov su bili bolji od Rakonića i Salopeka – 6:3, 6:0.

U posljednjem susretu u skupini B naši mladi tenisači igraju protiv reprezentacije domaćina, Francuske, koja je također u prva dva nastupa ostvarila dvije pobjede.

U prvom kolu Hrvatska muška reprezentacija do 12 godina zabilježila je također pobjedu. Naši su dječaci svladali Rumunje s maksimalnih 3:0.  U pojedinačnim susretima, Fran Rakonić je pobijedio Calina Teodora Stirbua (7:5, 7:5), a Antonio Voljavec Lucu Predu – 4:6, 6:1, 6:1. U susretu parova Rakonić i Voljavec svladali su sumunjsku kombinaciju Carteputreda/Stirbu – 6:0, 2:6, 11:9.

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.