/Fran Rakonić s reprezentacijom dogurao do završnice DJEČACI SU IZBORILI ZAVRŠNI TURNIR NATIONS CHALLENGEA
fran rakonić hts

Fran Rakonić s reprezentacijom dogurao do završnice DJEČACI SU IZBORILI ZAVRŠNI TURNIR NATIONS CHALLENGEA

Hrvatska muška reprezentacija uzrasta do 12 godina plasirala se na završni turnir Nations Challengea, u odlučujućem susretu na kvalifikacijskom turniru u Nizozemskom Harenu sastav izbornika Danijela Dvornika pobijedio je reprezentaciju domaćina s 2:1. Sve je riješeno nakon pojedinačnih susreta u kojima je Fran Rakonić nadvisio Pietera de Langea (6:3, 6:0), a Antonio Voljavec Manvydasa Balciunasa – 2:6, 6:2, 7:5. U susretu parova Nizozemci De Lange i Tan su bili bolji od Rakonića i Salopeka – 1:6, 6:0, 10:8. Završni turnir igra se od 9. do 12. kolovoza.

Naše djevojčice nisu uspjele napraviti završni korak na kvalifikacijskom turniru u talijanskom Rezzatu, u odlučujućem susretu uspješnije od štićenica trenera Dražena Stojića bile su Talijanke s 2:1. U pojedinačnim susretima Noemi Basiletti je svladala Neru Tešankić (6:1, 6:1), a Vittoria Paganetti je pobijedila Lanu Preis – 6:4, 6:3. U dvoboju parova Jerolimov i Tešankić su bile uspješnije od  Ercoli i Paganetti – 6:0, 6:0.

Foto HTS

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.