/U finalu požeškog malonogometnog kupa Coloremajl i Jakšić JAKŠIĆ BRANI NASLOV POBJEDNIKA
coloremajl

U finalu požeškog malonogometnog kupa Coloremajl i Jakšić JAKŠIĆ BRANI NASLOV POBJEDNIKA

POŽEGA – U polufinalu Županijskog malonogometnog kupa u susretu dva požeška kluba MNK Coloremajl je s uvjerljivih 8:2 (2:0) svladao MNK Elektro dom – Učilište Link. Pogotke za Color postigli su Valentin Pranjić (4), Marko Grbeš (2), Antonio Šilhan i Emanuel Penava dok su strijelci za Elektro dom bili Matej Žunić i Dominik Mitrović.

Protivnik u finalu bit će im prošlogodišnji osvajač kupa MNK Jakšić koji je u 2. kolu kupa svladao MNK Autodijelove Tokić (Požega) rezultatom 4:1 (2:1). Pogotke za Jakšić postigli su su Željko Parobek, Domagoj Kovačević, Alen Solina i Luka Obradović. Jedini pogodak za “Tokiće” postigao je Luka Rotim. Igrači Jakšića bili su slobodni u polufinalu.

Finalna utakmica Županijskog malonogometnog kupa između Coloremajla i Jakšića igra se u nedjelju, 05. studenog 2017. s početkom u 20,00 sati u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc u Požegi. Očekuje se jedna neizvjesna i zanimljiva utakmica jer se radi o dvije podjednake ekipe i ne bilo iznenađenje ako pobjednik bude odlučen izvođenjem penala.

Oba kluba su najavila da će u slučaju osvajanja Županijskog malonogometnog kupa nastaviti natjecanje u Hrvatskom malonogometnom kupu na nivou regije.

Izvor: Požeški sportski savez / Jurica Bešlić

Podijeli
  •  
  •  
  •