/Filip Hrgović za tri runde riješio Mansoura BOKSAČKI SPEKTAKL U ZAGREBAČKOJ ARENI
filip hrgović

Filip Hrgović za tri runde riješio Mansoura BOKSAČKI SPEKTAKL U ZAGREBAČKOJ ARENI

Hrvatski profesionalni boksač Filip Hrgović osvojio je naslov interkontinentalnog prvaka u teškoj kategoriji po verziji WBC zahvaljujući pobjedi nokautom u trećoj rundi protiv Amerikanca Amira Mansoura u zagrebačkoj Areni.

Nakon što je u ring ušao uz taktove Gena kamenih najbolji hrvatski boksač od početka je krenuo agresivnije od svog protivnika, zauzeo je sredinu ringa i držao borbu u svojoj kontroli. Kako su minute odmicale Hrgović je bivao sve bolji i bolji, a Mansour sve umorniji i sporiji, no opasno je prijetio pri izlasku iz klinča. U trećoj Rundi Filip je odlučio završiti stvar, pritisnuo je protivnika, nekoliko puta odlično pogodio pa je Amerikanac jednom zavšio na podu, brojano mu je, ali se uspio ustati. Njegov pokušaj da se pribere nije bio dugog vijeka, ubrzo je ponovno pravom kanonadom poslan na pod i veliko slavlje u zagrebačkoj Areni moglo je početi.

Pred Hrgovićem je sasvim sigurno velika karijera, Hrvatska nakon Željka Mavrovića ponovno ima borca koji će gotovo sigurno doći do borbe za naslov prvaka u teškoj kategoriji! Naravno, nadamo se da će nadmašiti Šaku sa Srednjaka i postati svjetski prvak u najvažnijoj boksačkoj kategoriji!

Foto: FB Filip Hrgović

Podijeli
  •  
  •  
  •